Friday, July 17, 2009

rindu...

Posted by adex-aieda at 1:39 PM
Reactions: 
tetibe aku rasa rindu sangat kat seseorang...
yg dah lama aku x jumpa..
kali ni first time dia pergi..tanpa sms aku..
salah aku ker...
aku dpt tau dia pergi end of june 09...
tp aku tukar no...2nd july...
xkan aku xdpt sms dier...
aku x sempat nk bgtau aku tukar nombor...
entah bila dia nak balik malaysia lagik...

aku tau dia akan singgah blog aku nih...
tp entah biler...dia turun darat...
mcm mana aku nk bgtau aku dah tukar no phone?

actually...niler x-bf aku...
we all bercenta...8 tahun beb...tp..xder jodohkan...
kami tetap baik...kongsi cerita...
dia balik sebab isteri dia nak bersalin...& dah selamat bersalin pon...
(ada n3 bln 5...gambo baby dier..)
selalunyer dia nk pergi lagik...dia akan bgtau aku..
tp kali nih...huhuhuu....walau apa pon...
jaga diri...semuga selamat pergi & kembali...
apa plak aku nak sedeh...isteri dia mesti lg sedeh...
raya ni entah dpt balik ke idok....





*** x salahkan buat luahan hati kat blog...hubby aku bkn baca pon..huhuhu

9 comments:

Wife to Firdaus Ghazali on July 17, 2009 at 3:07 PM said...

samala kita kak...hubby mana nak baca blog2 nih :)

adex-aieda on July 17, 2009 at 3:11 PM said...

hehehe..
hubby akak tu buta IT skit...
yg dia tau..dok dpn PC...layan game...kalau nak g mana2 xtau jln...search google..kalau x...haram dia nk sentuh...

iena hamdi on July 17, 2009 at 4:06 PM said...

oit... ngucap la sikitt

adex-aieda on July 17, 2009 at 4:32 PM said...

heheheheheh

cintaKusayangMu on July 17, 2009 at 5:08 PM said...

adeh..bestnye leh luahkn perasaan cmni...klu qis wat..mmpos kna ketok...abg jep msti trus fly blk msia nk ketok bini dia ni..wakaka....

:n:a:h:a:z:m: on July 18, 2009 at 6:33 PM said...

xpe kak adex... yg penting x bermusuh2 kan... ok la sgt klu bleh jd kawan kan.... hehehe.... lama akak x masuk forum kan..... (dynaz)

mas on July 21, 2009 at 1:16 PM said...

perghhh...bley plak ek...
my hubby selalu gak godek2 my blog...tp nk belek betul2...xkot...hehehe...
tp n3 adex tu mmg bessst gilerrrr....
jnji xover kan...huhuhu...

adex-aieda on July 21, 2009 at 1:20 PM said...

luahan hati yg x over eik...
buleh gitew......

FiBoCyNnO_gURL on August 5, 2009 at 9:18 AM said...

hmm...le plak ek..ko luah g2...hmm..pape pn...slmat lew..
hope....ko epi ngan ko uat k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket