Friday, July 17, 2009

eppy weekend..

Posted by adex-aieda at 4:50 PM
Reactions: 
plan weekend ni...

* g genting....(cuaca macam x sesuai la ni)
* mandi air terjun kat kalumpang or ulu yam...(x sesuai jugak)
* papa g mancing....

entah jadi atau x... sebab minggu ni nenek balik...
cuti 3 ari....coz 20 july is israk mikraj...
disebabkan nenek berkursus kat port dickson...n.sembilan...
so nenek dptlah cuti 3 ari....

dr ari tuh plan nak g mandi manda kat kalumpang nih...
ngan kekwan opis papa...memandangkan sebelah malam tuh..
kekaum lelaki & suami leh g memancing...
so siang2 harinyer....leh ler bwk anak2 g mandi manda air terjun...
just bawak pot luck jer....

tunggulah story mory....next week eik....

2 comments:

MamaTiaMia on July 17, 2009 at 5:01 PM said...

salam,thanks singgah blog..comel nya athiqah and athirah,dah berapa bulan now?..tia dan mia masa kecik2 pun chubby jugak.siapa nama mama yer tak jumpa kat blog:)hmm memang seronok ada anak kembar kan..tapi banyak kesabaran diperlukan..masa kecik memang kita bergantung sangat kat maid,saya dulu ada 2 maid,jadi pening kepala dengan perangai dia org,bergaduh sesama sendiri,akhirnya now tinggal sorang..buat kerja dia orang memang bagus tapi jaga baby tu kena sabar2 jer lah kita,espacially kebersihan,dia tak faham standard yang kita expect.nanti kita cerita lagi ok.

bangibookseller on July 17, 2009 at 6:47 PM said...

Sila kunjungi http://bangibookseller.blogspot.com untuk mendapatkan buku2 bacaan dlm B. Inggeris untuk sendiri atau anak2... Childrens books, Harry Potter, John Grisham, Stephen King, Meg Cabot's Princess Diaries, Sidney Sheldon dsbnya... Semua harga negotiable T. Kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket