Wednesday, December 31, 2008

cameron highlands... 29 - 30 dis 08...

Posted by adex-aieda at 12:00 PM
Reactions: 
3 comments
weekend tu aku 1 family g holiday kat cameron highlands...
pegi pon dah last minit.... sib baik dapat gak 1 apartment 3 bilik...
kat country lordge resort....
tgh mood baik ni.. masih lagik cuti dok umah,..
leh ler update blog aku nih...




si kakak... pantang nampak lampu camera....



masa ni adik tido....




ngan papa.... kat cactus valley....



adik yg xleh nampak camera.. kalau nangis pon leh berenti....



ni dah nak balik...





masa ni adik tgh minum susu ngan bibiq....








aksi si kembar...

Posted by adex-aieda at 11:40 AM
Reactions: 
0 comments












ni gambar terbaru.... si kembar 6 bulan 2 minggu.... 3 hari...
kat cameron highlands...
nanti ku upload lagi eik...

Monday, December 15, 2008

LAYANZ.....

Posted by adex-aieda at 11:50 PM
Reactions: 
2 comments
alllooo...
setelah sekian lama...
ari ni baru ada kesempatan nak update blog nih...
yoler... aku ni.. bila tgk org ada blog...
aku pon sebok nak berblog...
tapi x penahnyer nak update...heheheh..
sampaikan blog lama pon buleh terluper pasword...
hampeh tul...

kebetulan... si kembar ku masih lagi lena...
matakuk pon xleh nak lelap..
aku pon mendonlod gambo2 lama.. masa tecik-tecik dolu...

tapi...disebabkan server bengong...
aku x dapat nak upload gambo tu sekarang...
tungggu eik.. akan ku update...

Saturday, November 29, 2008

Anak Kembar ku...

Posted by adex-aieda at 1:29 PM
Reactions: 
2 comments
Layan gambar dulu yer..... tak sempat lagi... server pun slow ajer...
















Tuesday, November 25, 2008

Tunggguuuu...

Posted by adex-aieda at 4:55 PM
Reactions: 
0 comments
Hari ni ingatkan nak update blog ni kat opis..
tapi disebabkan kerja yg berenti2 dari tadi nih...
niat & hasrat tu terpaksa ditunda...
lagipon.. banyak gambar2 x tersimpan kat pc opis nih..
semua kat NB dirumah...
kat umah pon.. kalau nak berblog nih kene tunggu si kembar tu tido...
selagi depa x melelapkan mata... hatiku runsing... sebab xleh buat keje lain..
harap bersabarlah eik..
untuk mendapatkan hasil yg lumayan... haruslah menanti dengan sabar...

BERMULA SEMULA

Posted by adex-aieda at 12:23 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum...

Hari ni baru ada kesempatan nak bukak & buat blog baru...
puas mencuba.. & mengingati password blog yg lama tuh...
banyak kali mencuba.. give up..
akhirnya ku buka 1 lagi blog....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket