Wednesday, April 2, 2014

kenapa rindu datang bertamu

Posted by adex-aieda at 12:51 PM
Reactions: 
0 comments
Doaku agar kau kan selalu bahagia
Agar kau temui insan tulus menyayangimu
Lepaskanlah diriku kerna keredhaanmu
Bukan kerna dendam jua bukan kerna kau terpaksa

Ku tinggalkan memori bersamamu
Ku undur diri bersama harapan

(Korus)
Tidak kesampaian cinta kita
Kubawa harapan kupendam rahsia
Ku dikejauhan mendoakan
Agar kau bahgia tiada lagi duka
Daku rela mengundur diri
Ku pasti dikaukan fahami…



Tiada penyesalan kasihku korbankan
Andai telah tertulis kuterima ini bukannya kupinta
Oh pergilah dikau diiringi keikhlasanku
Cuma pengalaman mengisi kekosongan mimpiku..

Monday, February 24, 2014

dah sampai.. mini sewing machines

Posted by adex-aieda at 8:11 AM
Reactions: 
2 comments

 alhamdulillah
selamat dah sampai mini sewing machines ni,, mamy order dari living social... hihihi benarnya lama dah nak beli.. tp takot membazir sebab kecik katanya kan... so dari sebok dok pk-pk nak beli ke xnak..pastu dok plak banding2 kan harga antara livingsocial/groupon/lazada... semua nya laris terlepas,... tuptup kuar balik kat livingsocial.. kali ni lebih murah dri yg kawan mamy beli rm60.. oklah siap pos kan... (gambar 2 tu sebab 1 kawan mamy punya dia guna alamat rumah mamy) 

oklah so far mesin jahit ni x berapa nak membantu sangat.. sebelom beli servey jugak.. kawan mamy yg dah beli dan guna kata siap leh jahit tepi2 comfotor yg koyak, jahit seluar slack suami dia... jahit seluar keje...bila mamy dah beli & guna sendiri.. takat buleylah.. jahit sarong2 bantal tu... dah mmg tgn & rupa mmg x minat nak menjahit ni kan... bg mamy takat buley dan biasa jeler... tp bg kawan mamy leh jahit macam2 jugaklah time terdesak koyak2 kecik... x pyh g kedia dah katanya... tp bg mamy.. mausk dok simpan dlm kotak balik..xtau bila tahun nak 






Wednesday, January 29, 2014

bila hati sedih....

Posted by adex-aieda at 1:11 PM
Reactions: 
0 comments

 memang sangat sakit bila mengenangkan.. mengingatinya buat jiwa bergelora...walaupon dengan memilih tuk memaafkan.. tp tuk cuba melupakan apa dah terjadi... terasa amat payah... puas berdoa setiap kali usai solat... aku dah redha dgn apa yg terjadi... muga jiwa akan lebih tenang... IN SHA ALLAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket