Thursday, December 11, 2014

#throwback jamuan raya sri perlis 2

Posted by adex-aieda at 6:00 PM
Reactions: 
0 comments

#throwback
kisah lama lagik... raya weih...muahahahahaha
ari ni aku terajin nak update blog.. tetibe katanya... kalau siangnya jamuan raya dgn #lovenovel, malamnya jamuan raya flat tempat tinggal aku ni hah... so kami JPTP Tabika Perpaduan terlibat sama.
tgk kami pakai baju sama... xde sponsor.. sendiri kuar duit,....kali ni tabika bergabiung sekali buat jamuan raya dgn rukun tetangga senang sikit kerja.... 


jamuan love novel kat maluri hotel

Posted by adex-aieda at 5:14 PM
Reactions: 
1 comments


citer dah basi jugak.. tapi saje nak penuhkan blog ni dengan kisah cerita sepanjang 2014... sebelum tirai 2014 melabuhkan tirainya... pastinya ku nak jugak selitkan kisah2 yg terjadi sepanjang 2014... biar ianya menjadi kenagan terindah :)








kenangan x-bos belanja

Posted by adex-aieda at 2:57 PM
Reactions: 
0 comments




 citer dah basi tapi saje nk letak kat sini tuk jadikan kenangan di MTU-KEJ 1 kenangan yg x mungkin aku padamkan dalam ingatan.. walau x semuanya kenangis manis.. ada jugak pahit... namun terpaksa ditelan jua... 3 bulan berlalu.. ingatan pada x-bos yg kusayangi xpernah luntur ditelan masa...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket