Thursday, September 4, 2014

anniversary ke-10

Posted by adex-aieda at 12:04 PM
Reactions: 
0 comments
 04 SEPTEMBER 04 - 04 SEPTEMBER 14
10 TAHUN
ALHAMDULILLAH

terima kasih kerana menjadi suami, teman bergadoh, teman bermanja... terima kasih kerana selalu menahan kesabaran pada isterimu yg kadangkala kurang bijak ini.. terima kasih untuk segalanya...

i love u more than u love urself.. 
i love u for a thousands years..
‘Cause all of me...Loves all of you..
 Love your curves and all your edges
 All your perfect imperfections
 Give your all to me
 I’ll give my all to you
 You’re my end and my beginning
 Even when I lose I’m winning
 ‘Cause I give you all, all of me 
And you give me all, all of you

semuga kami kekal bahagia hingga hujung nyawa,
kuatkanlah iman kami, satukanlah hati-hati kami
bersama 3 puteri cahaya cinta
in sha Allah

suka sangat layan lagu ni...


Wednesday, August 13, 2014

buka puasa #gengmerakkayangan part 2

Posted by adex-aieda at 8:30 PM
Reactions: 
0 comments

ni kali kedua plak kami berkumpul 
kali ni kat umah kak tina kat cheras nun..sayangnya adik merak x dpt follow kali ni sebab x sihat..almaklum mengandong kan.. dgn nk layan mabok & loya yg terok katanya.. xpelah dik..apa pon akak doakan dak merak sihat senantiasa... bila berempat bersembang..makan..makan... masih lagi mengekalkan menu utama...
pastinya PAVLOVA & CREAM PUFF hasil dari air tgn kak TINA OTHMAN ni... lau nak order sila klik link nama kak tina tu yer... apa jua jenis kek.. leh request saje kat akak ni... hasil air tangan akak ni tetap terbaik.... kalau nk tau.. leh cuba yer.. x rugi punya...

ari tu kami disajikan dgn nasi ayam... dap dap.. menu utama yg x lari jugak harusla karipap.. kerana byk pemrintaan.. karipap nak kosong saje pon ada tau.. xmo isi... macam2lah kan... apa pon terima kasih kat tuan rumah sudia menjempot... memasak lagik.. kali ni kekanak pon happy sebab dihidangkan dgn internet kelajuan tinggi - unifi lagi.. so kekanak seronok layan utube tanpa menggangu mamy bersembang... harharharhar


 ha kat bawah ni ler tuan rumahnya.. akak tina.. lau kat fesbuk leh cari Tina Firman Ebrahim.. ku xleh nk bg link kat sini sbb waktu ni fb block... hahaha
almaklum keje gomen kan.. hanya ada waktu2 tertentu saje leh layan fesbuk ni...

ce tengok pavlova nye gebu



 ok
habis dah cerita kisah #gengmerakkayangan berbuka puasa tuk tahun 2014.. muga kami bertemu di hari raya ni plak... juga akan bertemu lagi di bulan puasa tahun 2015.. in  sha Allah kita merancang Tuhan yg menentukan segalanya...muga hubungan persahabatan yg ikhlas diantara kami juga akan kekal bahagia tanpa panahan2 mata yg bisa menghancurkan... merekalah sahabat rapat saya walaupon hanya bertemu dimukabuku.. walaupon hanya bersembang di wassap,.... tapi depa selalu ada bila ku perlukan bantuan, pendapat....

sayang uolss ketat2..


buka puasa ngan #gengmerakkayangan Part 1

Posted by adex-aieda at 3:21 PM
Reactions: 
0 comments

  cite masa bulan puasa
last minit plan sebab mek maiza main terjah nk pegi umah dak merak...dak merak roger sape yg free..dan hasilnya inilah kami berlima... makan apa yg ado.. rezeki jgn ditolak... takat umah dak merak ku selamber je jalan redah... nasib baik x sesat... hukhukhuk

terima kasihlah dik merak sudi layan akak & kekanak...anak2 ku pon cukup sukalah dtg umah dak merak ni sebab punyalah banyak mainan nye... x payah gadoh ajak balik.. siap leh mandi kolam lagik... mak pak pon leh sembang dgn x hengat donianya,..

kami berkenalan dimuka buku... di grup GHMB... 
muga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket