Tuesday, December 30, 2014

celebration bff besday 200914

Posted by adex-aieda at 11:00 PM
Reactions: 
0 comments

 #throwback
celebration besday #bff @ Red Box Pavillion.. 200914.. 

Vacation Jakarta & Bandong Part 1

Posted by adex-aieda at 9:00 PM
Reactions: 
0 comments

 #throwback
percutian 3 sahabat #bff ke Jakarta/Bandong pada 11 Oktober 14 sempena besday Norazfaezah bte Sehak a.k.a Pae Potech sahabat sedari kecilku & Zufilah Nur... #gengkuatjalan #gengperabihduit @gengkaroks macam2 geng lagiklah.. kami ni ber-5 tapi nak kumpul 5 org amatlah payah.. 1 ke Krabi/1 ke Shanghai... dan 3 kami ke Jakarta/Bandong... wallahhhhhh

dah nak habis tahun 2014 baru sebok nak cargas upload kat blog ni.. muahahahahahaha
tunggu Part 2 .. 3... 

Majlis Graduasi Tabika Perpaduan Sri Perlis 2

Posted by adex-aieda at 5:30 PM
Reactions: 
0 comments

 #throwback
majlis graduasi dak kembar @ tabika perpaduan sri perlis 2.. 21 Nov 2014 yg lepas.. almaklum mamy bz jadi MC katanya.. gambar2 non hado.. ni semua ihsan kawan2 JPTP mamy.. nak story jugak kat sini... dah nak habis tahun 2014 mamy baru terhegeh2 nak update blog weih... walaupon kawan2 fb dah ramai tau &  tgk kat fb kan... saje mamy nk jdkan kenangan kat blog mamy ni... cepatnya kamu berdua membesar.. mamy rindu saat kamu kecil.. x betah dok diam... penat mamy nak mengejar.. kini kamu petah bercakap..membaca..menyanyi..menari.. tahun depan memulakan langkah ke sekolah baru... gud luck my beloved chubby twins.. mamy sayang kamu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket