Thursday, October 15, 2015

Aqilah & toncilnye

Posted by adex-aieda at 11:26 AM
Reactions: 
 kisah dah lama
alhamdulillah operation berjalan lancar... lega dah rasa bila semua berakhir dah...bayangkanla operation 4 ari sebelom raya,,.. mujur masuk wad hari ahad.. isnin  operate.. selasa dah discharge... rabu balik kampong.. khamis raya.. muahahahahaha mamy bukan jenis nak google ke tanya kawan2 pasal "operation buang toncil" tu sebab nnt bila dah baca dah dengar bende kecik akan buat jadi takot terlebey sudah.. muahahaha orang kata lepas operate anak banyak ragam,, susah nak makan.. macam2la kan.. mamy mmg x suka dengar.. biarlah pengalaman mematangkan.... syukor semuanya berakhir sudah.. masa operate tu bulan Julai 15.. hari ni Oktober 15.. 3 bulan lepas operation aqilah masih bertahan x demam lagi.. syukor sangat sebabnya sebelom operate buang toncil harus tiap bulan dia demam.. letih kita plak nak kene cuti bawak dia g klinik.. pastu jenis dia nikan kalau demam makan hari.. lambat nk kebah,.,. 3 bulan berlalu... dia semakin ceria & aktif... 



 perkara paling aqilah x suka makan adalah jenis makanan lembik2 ni... pengalaman dia dari dulu kan,,, dia macam dah fobia ngan makanan yg lembik2 ni... bubur ni kene paksa makan... pujuk ckp nanti mamy balik tinggalkan dia kat hospital baru dia nak makan.. hehehehe



1 comments:

Dewi Aja on May 26, 2016 at 2:36 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket