Monday, July 27, 2009

kreatifnyer papa..

Posted by adex-aieda at 4:47 PM
Reactions: 


sebelom ni si kembar tuh...sebok dok ketok2 cermin nih...
pehtu dok main "sliding door"...papa pon letak paku...
so.."sliding" tuh xleh nak gerak r...
pehtu dah x dpt tolak2 depa dok ketok2 plak...
papa takot cermin tu pecah...
so....papa decide tampal gambar kat cermin2 tuh...
jenuhlah nak cari...terjumpalah gambo2 masa papa mude2 dolu..
then...letak r terus gambo papa & mamy...
masa honeymoon dodulu..kat cameron....
barulah bebudak 2 tuh x ketok2 lagik...
bila tanya...mana papa...mana mamy...depa dah pandai tunjuk....
alhamdulillah...misi terselamatlah....heheheh...
masa beli dulu x teringatkan akan ada anak kan,....
la ni..bila dah ada anak...x reti plak dok diam..
penatlah nak menjaga.....huhuhu

7 comments:

ammi on July 27, 2009 at 7:38 PM said...

kerana anak..rela kan aje apa sahaja!

iena hamdi on July 27, 2009 at 10:57 PM said...

mcm ku kenal ajer...

adex-aieda on July 28, 2009 at 1:11 PM said...

kenal apa eik?
gambo?

zuradayat on July 28, 2009 at 2:17 PM said...

alahai comellah baby you. tembam bukan main lagi. kalau dapat kat my 2 kids, mmg dia suka dgn baby. tapi tak ada rezeki lagilah. btw, dah ada 2 hero ni un dah pening kepala, asyik gaduh jer. one thing yang menyeronokkan bila dah ada anak ni, penat mcm manapun tak terasa bila teringat kenakalan dan lawak jenaka dari dia org. itulah family yang happening.

amber on July 29, 2009 at 2:48 PM said...

ekeke... ku yg duk kejar zafran nan sorang tu pon dah haru.. ni kan plak jaga 2 org.. ehhehee.. bila buh gambor.. sah2 diorang sayang nak ketuk,kan.. selamaaaatt cermin!

nuna on July 29, 2009 at 5:44 PM said...

hi, i've changed my blog... kindly go to... http://mylifeonthego-nuna.blogspot.com/

izan ishak on July 30, 2009 at 9:28 AM said...

mmg sgt kreatif papanyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket