Thursday, June 11, 2009

atok aku meninggal...1 jun 09..

Posted by adex-aieda at 12:58 PM
Reactions: 
gambo2 ni masa atok aku dah selamat kuar wad ICU...
lepas operate triple A...




atok aku pon dah meninggal dunia 1 jun 09....
87 tahun....kat umah mkcik aku kat pontian, johor...
pagi tu otw nak g keje...
dapat panggilan tipon dr pakcik aku..
then dah kata pon otw g keje.,..
ayah aku pon still kat hospital lagik...
aku hantar dulu mak aku g hospital...
then aku pon naik opis jap...
nasib baik pon...bos aku xder pagi tu sebab g parade...
Hari ulang tahun TUDM...
so..mmg xder org langsung kat opis tu pg tuh...
kul 8.30 aku pon gerak balik...
amik mak aku semula kat hospital...balik gombak...
kul 10 pg,..baru gerak balik johor...
kul 12 lebeh aku dh sampai...
tp sayangnyer..mak aku x sempat jugak tgk jenazah dikebumikan...
padahal aku dah speed 180km/j....
adoiii kalau ada speed trap..mampos woik...

nak jdikan citer masa tuh..hubby aku pon xder...
aku lah yg kene drive...
selalunyer sampai kg aku kat johor tu amik masa 3-4 jam...
tp pg tuh.. cuma amik masa 2 jam lebeh....
tuler pengalaman aku bwk kete balik kg....ngan kelajuan 180km/j...

apa2 pon.. al-fatihah utk atok aku....

4 comments:

cintaKusayangMu on June 11, 2009 at 2:35 PM said...

alfatihah...smoga rohnye dicucuri rahmat...

Jiey^Mien on June 11, 2009 at 11:14 PM said...

Innalillahiinnailaihirojiun..
Al Fatihah buat arwah...

Mummy Dasy on June 11, 2009 at 11:35 PM said...

takziah... Al-Fatihah untuk arwah

Leya on June 12, 2009 at 7:45 AM said...

salam takziah, semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang yang beriman..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket