Saturday, March 28, 2009

Susu..Diapers...at giant...

Posted by adex-aieda at 2:43 PM
Reactions: 


pagi ni g giant batu caves...
ingatkan nak g bekpes jerk..
tetibe lalu kat tmpt susu & diapers nih...
ada plak susu kotak nih...3 x 650g... RM136.90...
kira mahal gak tuh...
tp..murah skit dari 1 kotak 650g...46.90...
aku pon amik jelah...



diapers bebudak ni sebenarnya byk lagi stoknyer...
tp aku saje beli yg jenis pants ni...
sebab kalau kuar jejalan.. senang nak sarung....
sebelom2 nih.. aku beli yg mamy poko value...drypantz jerk...
x penah cuba yg 2 nih....aku pon amik jelah...
sebab selalunyer rege giant ni..mahal skit dr tesco or K4...

tp...mungkin sebab skrg ni tesco tgh buat "price cut"...
so giant pon amik inisiatif turunkan rege jugak kot...

3 comments:

Mummy Dasy on March 29, 2009 at 7:21 AM said...

salam.... sama me pun suke belanja kat GIANT stp bulan gi beli susu & pampers w/pon ada lagi tetap beli utk stok w/pon Daneen la ni dah less-diapers

mama liana on March 29, 2009 at 11:46 PM said...

sejak 2 menjak ni ku suka pegi giant beli brg dapo.. lagi2 cari diapers dgn susu..mamypoko pants tu bestlah.. Aqil pakai tak bocor.. nampak kemas..tp tulah kalau murah boleh buat pakai hari2.. tp sbb al-mahal kena pakai time jengjalan jelah ekekeek

adex-aieda on March 30, 2009 at 11:17 AM said...

tul tu kak...
sebab mahal...
pakai masa kuar g jejalan jelah..
senang nak pakai pon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket