Tuesday, March 31, 2009

si kembar yg semakin lasak...

Posted by adex-aieda at 4:50 PM
Reactions: 
dah lama aku x upload gambar si kembar ku ini...
busy sangat kat opis..
sepanjang bulan ni...bos aku xder os langsung...
so line x baper clear sangat tuk aku upload gambar bebudak nih..

susah sangat sekarang ni nak snap gambar depa...
lasak sangat....dah pandai panjat2...
tangga umah mak aku tuh...perghhh....
dah terjun katil....semua stail jatuh ada...
jalan? gg? belom lagik...
tp berangan dah buleh berdiri..sambil joget2...
adussss...buat mamy jadi tarzan....





kakak....nur syasya athirah...


adik...nur syaza athiqah....


4 comments:

Leya on March 31, 2009 at 5:58 PM said...

montel2 kembar you ni. Jealous la tengok. Tapi budak nak membesar bila aktif cerdas sikit otaknya. layan je la...

Wife to Firdaus Ghazali on March 31, 2009 at 6:56 PM said...

betul seiras...susah nak cam...pnh x akak seniri confius mana 1 kakak n adik?azie nak tau la...akak ada buat apa2 treatment utk dpt kembar ke?/mmg ada keturunan?

FiBoCyNnO_gURL on April 1, 2009 at 10:28 AM said...

wah....beye nengok anak..
hmm..anak2 nk membesar mmg g2..
sowang xlarat..+ kembar..
hehe...layanzzzz jer la...

adex-aieda on April 1, 2009 at 10:40 AM said...

leya..
tuler...sekarang mmg tgh aktif..
siang susah nak tido...
nasib baik kalau malam...
adex tutp semua lampu...pasang lampu tido jerk..
depa tidolah...kalau terang...
sampai subuh pon x tido..heheh

azie..
setakat ni x penah konfius pon..
sebelom dpat twins ni..
mmg akak buat treatment iui..
amik injection gonad-f...
tp fail..alhamdulillah lepas tu aku preggy natural...
akak & hubby mmg ada keturunan twins nih...
xtaulah nak kata dpt sebab kesan ubat tuh or mmg dh rezeki akak...

fibocynno...
(lupa nama daa...)
tuler...
mmg penat & x larat...
tp dah itu rezeki yg ditunggu2...
layanzzz jelah..wakakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket