Friday, March 30, 2012

GARRET VS PLANET popcorn

Posted by adex-aieda at 5:33 PM
Reactions: 
 saje je nak share ngan uolsssss
sebelom2 ni lau nak makan popcorn mesti time tgk wayang....la ni dah x payah..maklumlah zaman dah semakin canggih...kalau x pon mesti beli popcorn kat pasar malam....

sejak2 dok baca status2 kekawan kat fesbuk..pasal popcorn ni....mamy ni biasalah...pantang dengar org citer apa makanan yg menarik...kompom nak try.....

memula mamy cuma garret popcorn ni...yg mamy tau dia ada kat KLCC.....bila makan...sedap...oklah...harge  buleh tahan mahal.. RM16..dapat hok kecik...masa ni  baru nak try..belilah kecik..papa cakap mahal...then bila beli..haruslah mamy update kat fesbuk...ada plak komen..kata planet popcorn lagi sedap....perghhhh ada lagi upenye yg lain.....harus carik.....


ni plak...
planet popcorn - yg mamy tau dia kat berjaya times square....tempat lain xtau....harge murah skitla dari garret...1 bucket ni RM24....makan sehingga rasa x berhenti nak mengunyah...sedap jugak...

 kesimpulan
kwangkwangkwang
cam pakar pengkritik makanan plak...silap cakap nanti kene saman...bahaya zaman ni nak komplen2....hehehe...bagi mamy 2-2 sedap...memasing ada kelebihan sendiri....yg buat garret lagi sedap mungkin sebab kita nampak dia masak...kalau nak perisa apa...kene tunggu kalau xder....makan panas2 sedapla...bila dah bungkus...rasa lemau skit....bab planet plak...sebab dia jual mmg dah siap packing...mmg x lemau dah....bertahan hanya tuk 2 ari.....selamat masuk perot...sampai x cukup....hahahahah
sekian saje pengkritik popcorn......

bagi yg dah biasa makan...silalah berikan ulasan anda....
eppy weekend :) 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket