Friday, March 2, 2012

bicaralah hati :)

Posted by adex-aieda at 9:25 AM
Reactions: 
 sangat2 suka citer ni 
walaupon memula layan jalan citer agak lambat skitkan....pehtu dah lama sangat baca novel dia 
BICARA HATI karya DAMYA HAMNA
mamy layan novel masa zaman mude belia remaja dolu....masa baru2 kawen...almaklumlah mana de anak masa tu kan....pehtu lepas dapat si kembar...terus mood nak membaca novel asyiklah ke laut....xleh nak fokuslah.....pehtu..dapat plak dak kenit....lagilah kekonon bz sangat...baru nk bukak novel nak baca...nak feel2 ada saje gangguankan....
jom layan citer ni...mamy pomot baik punya nih...ngan lagu dia...nyanyian si LENA AF9 tuh......feeling syahdu2 gite :((

Lirik Lagu Bicara Hati – Lena
Pinjamkan hatimu
Agar dapat aku tunjukkan cintaku
Moga engkau tahu semua kasihku
Hanya untukmu
Setia rinduku nyata pada mu

Pinjamkan cintamu
Agar dapat aku selami hatimu
Moga aku tahu ikhlasnya
Kasihmu hanya untukku
Percaya rindumu nyata pada ku

Bicaralah hati tentang kita
Bicaralah hati untuk selamanya
Bicaralah hati dengan rela
Kau lengkapkan hidupku
Sempurnakan cintaku
Biar hati kita jadi satu

Add caption


pehtu lately ni dok syok plak ngan sharnaaz ahmad ni.......start tgk dia masa tgk citer2 telemovie kat astro....citer hantu... pontianak kg batu....tangisan langsuir...pehtu kasih alia kat tv3... adalah lagi citer2 lain yg dia berlakon...tp citer BICARA HATI ni mmg feveret lah kan......makin start minat dia lepas citer PATAH SERIBU...adeyyyyyyyyy...ngan body dia....perghhhhh
sukalah....tapi AARON AZIZ tetap dihati ye :)

lomantik x? mmg tangkap syahdu tgk citer ni.....
pehtu lau dah tertinggal citer ni.....nak tgk leh klik SINI ....
 Hati tetap melihat
Biarpun mata dibutakan
Hati tetap mendengar
Walaupun telinga ditulikan
Hati tetap bicara
... Sekalipun lidah dipatahkan

Apa yang ada di mata
Apa yang ada di telinga
Apa yang ada di lidah
Semua hanya fatamorgana

Kebenaran ada di dalam hati
Jika benar maka benar
Jika salah maka salah
Hati tak pernah bohong
Walau terkadang kita tepis sendiri kebenaran itu

cNp : kat SINI 


citer Patah Seribu ni pon best,....syok je layan....sampai time ulangan dia pon mamy dok layan gak....2 kali tgk..x boring.....syahdu....sbb last ending sharnaaz meninggal....hukhukhukhuk

1 comments:

izan mama mia on March 8, 2012 at 8:13 AM said...

suka tgk cerita ini...teringin laa...nak baca novel ni..tapi agaknya ada tak lagi jual kat pasaran yaa...?
hai,salam kenal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket