Thursday, May 30, 2013

R u addicted? candy crush saga?

Posted by adex-aieda at 3:37 PM
Reactions: 

 ADDICTED?
x nak ngaku? alalalalalalaalalala malu konon... 
dah agak lama jugak game ni... sekarang ni game ni giler femes ok..
mula2 main game ni ngan geng mama papa kelab kembar malaysia... then jadi seronok mamy asyik buat status mintak nyawa...mintak nyawa then ramai gak adik2 kawan2 mamy terikot main game ni... jadi tambah lagi seronok sebab tambah kawan lagi leh mintak nyawa... sampai 1 tahap mamy stop main game ni sebab giler geram dan bengang kat level 110...mencikkkkkkk mamy hilang arah sebulan lebey tau x main game ni...sampailah kekawan opis mamy plak joint main game ni marah kat mamy depa mintak nyawa mamy x bagi... bila dah lama x main candy game ni jadi hang ntah apa2 sebabnya bygkan mamy dok simpan nyawa sampai 800+++ akhirnya lepas delete...install balik baru leh main....main pon disebabkan ada sorg kawan opis mamy ni yg tolong mainkan kat level 110 tu...sekali cuba terus berjaya.... dan akhirnya mamy kembali mengganas... asyik dok mintak nyawa...makin naik level makin stress... tambah stress lagi bila dok tgk kawan2 semua dah potong mamy terus maju ke depan... muahahahahaha

main game ni stress ada... give up ada...fade up ada.. segala jampi serapah..maki pon ado.. istigfar pon ada... so bagi sesape yg belom lagi mencuba tu... lau rasa tahap kesabaran anda kurang,...lupakan jeler niat tu yer... sbb sekali mencuba kita akan terus main...main...main...
muahahahahahaha


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket