Tuesday, May 14, 2013

GATHER2 GENG WHATSAPP - GHMB

Posted by adex-aieda at 4:10 PM
Reactions: 
kejadian udah basi jugak.... dah lama tau 14 april 13... org lain dah lama buat n3 tp mamy baru ada masa nak buat n3 ni... muahahahahahaha giler lama peram kan... xtaulah sejak dua menjak ni begitu malas sungguh2la nk update blog ni.... bila ada kenal kawan2 baru... siap depa tanya.. laaaa ada blog ker? padahal depa xtau mamy dah aktif berblogging ni since 2008 lagik... ada mood rajin gambar plak xde xbwk cable... dtg lagi mood rajin line tenet plak yg sendu cam siput.... 

biar gambar berbicara... buley?


menu : pot luck

simple tapi buley buat kami semua kenyang... siap leh tapau bawak balik umah lagik... terima kasih tuk dak fiza bagi umah kamu tuk kami semua buat sepah... seronok.. happening bersembang x hengat donia...sampai lupa kat suami kene tinggal kat umah,..,ntah makan ke idop yer.... hahahahahah

yg penting umah dak pija tu besau.. siap ada ruang bilik tuk kekanak bermain, layan dvd... so idoklah mengganggu para ibu2 dok sembang kan... bagus dik lepas ni leh buat lagi.... sebenarnya kejadian ni pon planning smepoi tuk meraikan & jumpa ngan dak maiza yg turun KL dari kelate/terengganu....kami mmg rapat sebab selalu dok sembang kat grup wassap tu kan... dah xde rahsia kekadang tu..yole tempat tuk luahkan segala rasa hati kan... almaklum sejak dua menjak ni grup GHMB tu semakin senyap sunyi..sape buat status... org2 yg sama jugak komen... yg lain memilih tuk jd silent reader je.. xtau kenapa... xpelah yg penting kita berkawan dgn ikhlas tuk suka suka.... bkn kita leh paksa sume org suka kitakan... so inilah kami yg sempoi... selamber dan comei2.... berkawan bkn tuk mencari musuh yer.... 

sebenarnya lepas kumpul kat umah dak pija ni... ada lagi gather tuk meraikan kedatangan tinie plak... tapi tu kat umah kak wan... masa tu mamy x joint sebab ada hari mandi manda anjuran sekolah dak kembar... idoklah ada gambar kan.... apa2 geng2 kat wassap tu mmg happening...

mau tak happening..sekali mamy off data internet..bila bukak tgk depa sembang sampai 500++.. apalah yg depa ni dok sembang kan... kekadang dptlah scroll kekadang malas nk scroll baca... hehehehe 

penatlah nk taip... terima kasih sudi singgah baca... i luv uolssssssss 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket