Thursday, May 16, 2013

aku ado kerana ko ada

Posted by adex-aieda at 4:40 PM
Reactions: 



 semalam rasa sungguh bahagia bila dapat keluar lepak sambil makan.. lagi seronok KKS (kawan karib selamanya) yg belanja makan...hehehehe... lagi seronok lagi bila dapat jumpa.. payah tau nk kumpul walaupon hanya kami bertiga... nama je dok 1 flat berlainan blok tp nk kumpul pon payah... kisah ni unplanned pon ada.. masa kami wassap dok sembang bila nk lepak... nak story mory sbb x best asyik sembang kat wassap... lin bgtau dia free 15/5... kebetulan 15/5 tu besday mamy... so lagilah bertambah happy nak lepak kan.... so tempat paling dekat dan senang KLCC...asyik dok lepak kedai mamak... kedai depan umah..bosan jugakkan... dan tentunya kata besday so makan kat secret recipe ler jawabnye... pastu nk citer ni... sejak kawen 9 tahun yg lepas mamy mmg x penah lagi naik LRT... tetibe jd jakun ko.... lagi best mamy bawak si dak kenit tu...itupon lps dok melalak nk ikot jugak... 1st time dia naik LRT... diam je... muahahahahahah 

apa2 pon... happy sangat dpt berkumpul.... kami berkawan dari kecik... 1 sekolah... sering bertukar pelbagai cerita suka suki kehidupan... juga kawan yg ada setiap kali mamy memerlukan pendengar.... kawan yg selalu ada tiap kali mamy perlukan semangat... terima kasih kerana selalu ada.... semuga persahabatan kita akan tetap kekal bahagia hingga hujung nyawa biarpon ada terlalu banyak rintangan dan dugaan yg datang tuk memisahkan kita,.... InsyaAllah... ko kenal aku, aku kenal ko! 

peace & love

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket