Friday, April 24, 2009

warehouse sale

Posted by adex-aieda at 3:38 PM
Reactions: 

METROJAYA WAREHOUSE SALE
22 - 26 APR 09 (10 AM TO 7 PM)
STADIUM MALAWATI SHAH ALAM

sebenarnya dah ramai gak kekawan blog & forum aku dah sampi sini soping moping bagai... aku je yg ketinggalan...yoler..jauh tu dr gombak nak ke shah alam tuh/... kene tunggulah weekend...sabtu pg tuh.. dah plan nak g titiwangsa jap... then nak ajak hubby ku g sini.... entah sesuai ke idok bawak si kembar ku itew...aku ni g mana2 mesti nk bawak anak.. rasa cam salah jerk kalau x bawak anak nih...

then ada gak teringin nak g pameran buku kat PWTC...tp hubby xnak g sana... sebab dia takot aku borong novel2... xpelah..lagipon aku dh mmg xder masa nak membaca sekarang...even baca paper pon abis di tarik2...x tenteram langsung....

so.. selamat berhujung minggu eik kekawan...

3 comments:

Wife to Firdaus Ghazali on April 24, 2009 at 8:55 PM said...

akak....free x la nih??

Wife to Firdaus Ghazali on April 25, 2009 at 12:34 AM said...

akak...azie nak request nih...le x citakan experience masa nak preggy dulu...mcmne le dpt twin???mmg ada keturunan ke?ada buat treatment ke???ada masalah peod x?kalo sudi...akak cita kat n3 akak ekk :)

iena hamdi on April 26, 2009 at 3:15 PM said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket