Thursday, February 12, 2009

time 2 dominos..

Posted by adex-aieda at 2:56 PM
Reactions: 

minggu ni hubby xder...
asyik o/s jerk...buhsan sangat...
hari sabtu baru balik... maknenyer.. weekend nih...
boringlah aku dok umah...
tekak teringin sangat nak makan kek coklat...
x payah susah2 nak buat...x kotor dapor pon...
then nak mkn pizza... oder jelah dominos...
sebab dia ada kek coklat nih....
masa memula beli dia agak tembam...
la ni.. agak kurus...huhuhuh
esok ada app plak kat Klinik Kuarga DTHO...
kenelah bawak depa...harap si adik tuh..
x ngamok dok dlm car seat pepagi sok..
kalau kakak.. aku mmg x harap...xleh dok diam...
nanti sok aku update perkembangan depa eik...

2 comments:

Aiza Parman on February 12, 2009 at 4:34 PM said...

cuma slow-slow ajar duduk dlm carseat, insyallah boleh. Kalau nangis or mengamuk gak, biarkan kejab tapi hang kene pekakkan telinga lah dan buat do know..lama2 insyallah ok..kalau boleh adex jgn ajar pangku dah, insyallah boleh. Hang selalu travel sorang takde carseat susah kan.

Hairee, nis memang strict dlm carseat aje walaupun ada orang dlm kete, sebab dah hari2 travel berdua dgn dia, klu dia wat perangai susah nak drive nanti.

Honey D on February 13, 2009 at 11:59 AM said...

huhu terliur haku tgk pizza tu.. dah la tgh lapar giler ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket