Tuesday, October 29, 2013

USS Part 2

Posted by adex-aieda at 5:06 PM
Reactions: 
 rasa sungguh seronok dgn percutian singkat bersama bff ni... rancangan nak pergi tu dari bulan 3 tau.. sehinggalah bulan 9... beli tiket masa kat matta fair mac 13... dgn harga rm288 stay 1 malam hotel kat bayu marina johor bahru... next n3 baru mamy story pasal hotel baru yg cantek yer.... 

mamy rasa sungguh berbaloi dgn harga... pergi singapore hanya tukar rm500 duit dolar singapore.. leh r buat makan2 dan soping serba sikit.... sebab kat sana cuaca sangat panas... asyiklah dahaga... beli botol ayaq USS tu je 3 kali... kekonon beli sebab teringat anak2 kat umah gak.. ada 3 org kan,.. so kenelah beli 3 botol.. lau tidak karang berebut.. beli dgn harga 1 botol tu 10 dolar ok.. bersamaan rm20++... pastu bila dah ada botol tu leh top up air je takat 5 dolar... tp sebab nak kan botol tu jugak... redha jeler...

dapat main semua game yg ada kat USS tu... baik tuk dewasa sampai lah membawa ke kekanak nye game... smeua merasa... sangat enjoy... lau bawak anak2 mamy rasa cukup x berbaloi sebab depa mesti xleh nak enjoy layan kitanye game pastu kita nak main kene tinggalkan depa kat bawah... sungguh x sampai hati... so kiddos bkn mamy x sayang ye... mamy cuma xnak membazir duit.. lain kali kamu semua dah besar.. dah leh enjoy main semua... baru kita pergi... kalau x buat letih je yo....

mula masuk USS seawal kul 10.30 pagi... membawa ke 7.30 malam... letih x payah cakap... tp sangat teruja dan gumbira.... rasa nak pegi lagi dan main semua game.. paling seronok transformers... the mummy... roller coster yg pusing2 tu totop lak time tu.... sebenarnya lega weih... lau x mau menjeerit heart attack... 


 masa ni dah penat giler... kaki pon cramp... hahahaha




ada last episode tau...... tunggu :)

1 comments:

Rose Azadir on November 4, 2013 at 2:38 PM said...

bestnyer holiday....anyway..Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket