Monday, October 7, 2013

raya...raya 2013

Posted by adex-aieda at 1:10 PM
Reactions: 

 punyalah lama nk update blog ni... mmg agak ketinggalan cerita cerita.. dah nak masuk raya haji baru ada masa nak masuk gambar aidilfitri... muahahahahahahaha hamponkan mak bedah yg sentiasa kelupaan.. rasa x best plak x masukkan gambar2 kenangan raya.. nak update citer lain benarnya... terus x jadi kita selit dulu cerita raya 2013...

macam biasa.. tahun ni turn beraya di pendang, kedah... chaittttt tetiap tahun benarnya mmg wajib balik kampong papa tu kan.... tp tahun ni mmg bebetol turn papa.. so hadapi dengan senyuman jeler...
xde apa2 nak citer... perkara biasa je raya tetap raya yg x bape nak best sebab xde rendang ayam daging nasi impit bagai... hahahahahah...

raya kali ni x sempat nak ke langkawi... disebabkan cuti yg singkat...agak x best disitukan....

2 comments:

inazamri on October 7, 2013 at 1:19 PM said...

wah oren.cantik.Raya haji mggu depan je.Kami tak balik kg raya hj ni sebb sorg anak tak cuti so tak best balik kalau xckup korum.Oh mertua org Pendang kedah ye,sy mertua pun kedah juga,Pokok Sena.

adex-aieda on October 7, 2013 at 3:35 PM said...

hahahaha.. giler lama nak update blog kan? hihihihih

raya haji minggu depan je kan... hari ni mood rajin dtg... line internet pon ok... kita update banyak skit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket