Friday, October 25, 2013

besday mr papa

Posted by adex-aieda at 4:37 PM
Reactions: 
alhamdulillah
2 oktober 2013 yg lepas genaplah umur papa 35 tahun... suprise kek mamy menjadik malam tu sebab mamy ajak papa keluar pegi beli barang.... bila sampai umah kiddos dah x sabar tunggu nak potong kek...rasa sangat gembira bila semua kanak2 & besday boy gembira.... rainbow kek tu design by kak tina othman kenalan mamy kat fesbuk.... kek yg sangat sedap... lagi best sebab kak tina leh delivery terus sampai depan umah.... x perlu susah hati.... harga pon berpatutanlah... ko nak kek sedap... cantek... haruslah kuar duit kan... sangat happy.... kek tu bagi cikgu dak kembar ngan jiran2 sampai x puas makan sendiri...

gambar kek rainbow bawah tu ni plak mamy order dari kak deeb a.k.a farah diba... kek kak deeb pon sangat sedap.. akibat x puas makan mamy order ngan bakers lain plak.. kebetulan dia balik gombak... hhihihi
apa2 pon thanks kepada kak tina & kak deeb 

kek kak deeb ni guna cream cheese..


 hadiah dari mamy tuk mr papa tuk tahun ini..... harap papa suka... ingatkan nak beli jugak blackberry tapi bila fikir ramai dah org x guna bb kan... so bertukarlah kepada samsung ye papa.... dia sangat suka.,.. suka.. suka...

then papa belanja makan steak kat kedai feveret dia.. Fiske Steakhouse @ Au2

selamat hari lahir, muga murah rezeki, sihat hendaknya...dan setia hingga ke akhir nyawa...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket