Monday, December 12, 2011

lunch @ FULLHOUSE

Posted by adex-aieda at 11:21 AM
Reactions: 
lately ni mood dah malas benarnya nk update pasal nak makan kat mana..lelagi kat fesbuk nun....ada je org tanya...HALAL ke idok....JAKIM x lulusla...bla..bla....suka no nak menunjukla...makan sedap2..mahal2.....jadik cam malas nak check-in...TAPI....disebabkan mamy mmg seorang yg sangat malas nak masuk dapor...malas nak masak....papa je selalu masak....sukatilah kan...ku nak update kemana kami sekeluarga makan.....tapi macam biasa...lau makan ngan papa & family.....xleh nak amik gambo...papa kan x suka...wakakakakakak

masuk hari ni... 12 december 2011...
adala 4-5 kali makan kat fullhouse ni...bagi tekak & citarasa & budget kami sekeluarga....dalam kemampuanla.....xdelah mahal sangat...nak kata sedap...ada yg kata x sedap....nak kata x sedap..bagi mamy...sedap jerk.....ikot tekak memeasingla yer....

gambar2 kat bawah nun....gambar2 koleksi mamy.....x kiralah tuk kali ke berapa pegi...nanti ada plak yg kata....asyik update gambar makan kat situ je..xder tempat lain ke? dah namanye buat masa skrg ni...mamy & kekawan opis mamy ni tgh giler kentang...suka makan kat situ....apa lagik...layanzzzzzzz


masa ni..mamy g lunch ngan besfrenz mamy kat opis tuh...kali ni mamy yg open table...yg syoknye fullhouse ni...mamy sangat suka suasananye...dekorasi2......white kaler only........kan mamy sangat suka & ngidam nak jadikkan rumah white kaler nih...........haishhhhhh...kumpul inspirasi weihhhhhhh





itu saje utk kali ni......kawan2....apa lagik...g ler try.......mmg sedappppppppppp...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket