Friday, December 2, 2011

WISHLIST 2011-settle

Posted by adex-aieda at 2:05 PM
Reactions: 

alhamdulillah
sekejap je rasa tahun 2011 ni berlalu....penuh dengan kisah suka duka dalam kehidupan...rasa tahun 2011 ni lah..tahun yg paling malas mamy nak update blog nih....walaupon lama lagi nak beralih ke tahun 2012...tapi....mamy xtau bila lagi agaknye nak update kat dlam ni...heheheh....

yg pasti...tahun 2011....genap 7 tahun sudah.....mamy hidup bersama papa...tipula kalau x pernah ada rajuk.....gado kan...cinta itukan ketawa dan airmata.....lagi2 tahun ni....start dari 17 april hingga 1 julai 2011...papa g kursus kat melaka....3 bulan jugakla kene tinggal...mengajar mamy lebeh berdikari...apatah lagi...dgn keadaan aqilah time tu.....tiada sapa harap hujan ditengahari kan....doa & harapan mamy...agar perkahwinan ini kekal hingga ke hujung nyawa.....

meh citer pasal sume wishlist plak
rasanye....sume wishlist mamy tahun 2011 ni dah tertunai...walaupon ada impian yg ngengada poyos....yg kekadang terlintas je nak...tetibe je....x kisahla...buleh masuk dlm wishlist jugak kan....yg x dpt tuh,....kita cuba masukkan dalam wishlist 2012,...tapi rasanye...sume tuk tahun 2011 ni dah dapat....plan nk g holiday je yg masih tertunda,....hehehehe

antara gadget2 yg kekonon ngidam....sume dah dlm genggaman...
dalam banyak2 gadget2 kat atas....wishlist list yg paling buat mamy happy...gumbira...bila mana ibu & ayah selamat menjejakkan kaki ke tanah suci.......dapat mengerjakan umrah dan berhari raya di Mekah,.....alhamdulillah....
dan juga dapat menunaikan fardhu haji......selamat pergi dan selamat kembali sudah......sekarang ada tittle baru...HAJI HAMDI & HAJAH SITI ASIAH....heheheheh

dan
yg paling diidam2kan......

set katil kaler putih cenggini..
ntah bila tahun nak dapat..selagi belom dok umah sendiri...yole..la ni dok umah flat DBKL yg sewa cuma RM124 sebulan.....kalau nak beli set katil ni....adeyyyyyy x berbaloi...silap2 kene halau ngan DBKL......kita tunggu papa pencen lagi 6-7 tahun ye.....dok umah sendiri....huhuhuu


amacam...
santek x?

semuga mimpi ngeri di tahun 2011 berakhir.....janganla diulang lagik....walaupon mamy dah terima....dah redha dgn apa yg bakal terjadi.....cukupla ianya berakhir disini.....harap anak mamy tuh....nur syifaa' aqilah...akan jadik budak yg sihat...membesar dgn sempurna.....insyaallah...
si kembar mamy yg gebus....akan bertambah bijak,....jadi anak yg solehah....

cukupla sampai disini...penat sudah.....


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket