Monday, May 4, 2009

nak beli jugak...

Posted by adex-aieda at 10:44 AM
Reactions: 


nak beli jugak camera macam nih...
sampai la ni.. aku masih xleh lupa camera kesayangan aku nih...
aku beli 13 nov 08....

2 bulan lepas aku tgk kat kedai gambo...rege dia RM899....
harap2 masih ada lagik...
aku nak beli jugak yg nih....sebab dia ada MP3...
kalau tgh amik gambar goyang pon...
gambar akan tetap cantekkk... x goyang...
sedehnyer....

6 comments:

LoVEaQshA on May 4, 2009 at 11:29 AM said...

Akak blila nti kita hang out lej kita abadikan gmbr bersama..hehe

mas on May 4, 2009 at 12:33 PM said...

ala ciannyer dia....
xpe kumpul duit bley li kn...
nnti amik pic montel tu byk2 k...

mmm...patut la da lama xtgk pic tembam 2 org tu ek...
msti da semakin montel kn...
mmmm...geramnya ummmi tgk dia2 ni tau...

Elyn on May 4, 2009 at 1:47 PM said...

owh camera ni yg ilang ek???

adex-aieda on May 4, 2009 at 5:13 PM said...

a'ah...
amik gambar guna hp..
kable plak hilang tah mana..
lama gakkan x upload gambo si bam-bam tuh..huhuhuhu

sib baik ada gambar nih...
kenangan abadi...

Mummy Dasy on May 6, 2009 at 9:31 AM said...

xpe pelan2 nnt beli lg tp tu ah syg gak coz benda tu ssh nak beli, tp cam best gak bukan sng nak cari gambo yg x goyang ni..harus ku pun sama cari

adex-aieda on May 6, 2009 at 11:25 AM said...

tulah kak...
lagi2lah mmg susah nak amik gambo si kembar ni..
x reti dok diam..
tp hasilnye...
gambar tetap cantekkkk...
x goyang pon..
cari kak.. cuma RM899...
ada pelbagai warna...

heheh..promote lebeh plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket