Friday, June 6, 2014

lawatan ke zoo melaka, menara taming sari & naik river cruise

Posted by adex-aieda at 12:21 PM
Reactions: 
 26 April 2014
(citer dah basi lagik) 

saje nak masukkan jugak dalam blog mamy ni tuk jadikan kenangan bila kiddos dah pandai membaca dan melayari internet... waaahaa ayat x menahan... haruslah kan kena ada perancangan tuk anak2... ye dop.. sekarang ni zaman ICT ye.. semua harus bijak... balik pada citer asal...

26 april 14 tu tabika perpaduan seri perlis 2 adakan lawatan sambil belajar ke melaka.. ada 3 tempat yg kami pergi.. mula2 sekali zoo melaka, pastu berhenti rehat makan dan solat zohor.. then sambung jalan2 ke menara taming sari..naik river cruise plak.. last sekali soping kat bandar melaka tuh...walaupon kekanak x ramai.. keluarga yg ikot hanya ahli jawatankuasa saje.. memandangkan muat 40 org saje dalam bas.. tp ada jugaklah ibu bapa yg follow dgn keter sendiri.. sendiri pusing2 lakan... mamy mula2 pon nak follow naik keter.. tp bila cikgu bgtau bas kosong lagi boleh naik bas... so mamy pon naiklah bas sekali... zoo melaka... sangatlah penat berjalan, mendaki,... wokay... keadaan cuaca yg x bape panas, so far ok jele bagi mamy... berangin.. angin sepoi2 bahasa..udahlah kaki baru je surut dr bengkak akibat terseliuh tu kan... redha jeler ye..

cikgu2 dan murid2 yg sangat happening.. xtau penat.. dalam bas pon depa leh tahan mata x tido.. main terus.. mak pak yg follow ni siap sempat layan mata & berdengkur lagi tau... depa ni selamber je main2 dalam bas..hahahaha banyak lagi gambar benarnya... tp mamy x bawak plak pendrive yg mamy dah copy dr camera dslr gabak tu...

layan je ye gambar2 yg ado amik guna hp...












0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket