Tuesday, June 10, 2014

kenangan di PBAKL 2014

Posted by adex-aieda at 1:25 PM
Reactions: 


 alhamdulillah
pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2014 selamat melaburkan tirainya... sungguh meriah.. hampir setiap hari ku kesana... ada masa nak jalan pon xdelah sampai berlaga punggung... ada masa nak jalan pon xde ruang... ada masa sangat santai.. ada masa macam nak matik.. hahahahaha.. apa2 pon TAHNIAH ku ucapkan buat kakak2 bertiga ni Alida, Tinie & ofcoz kakak tersayang Iena Hamdi... tuk perjualan novel yg sangat memberangsangkan.... akhirnya LOve Novel mendapat tempat dihati setiap pembaca2, penggila2, peminat2 novel... walaupon dah banyak persaingan sekarang... muga kamu bertiga serta Love Novel Publishers tetap maju & berjaya dan tetap berjaya... in sha Allah... 

khamis 1 mei 2014 sempat juga ku memeriahkan majlis sambutan hari lahir salah sorang org kuat LNP.. tinie a.k.a kak limah juga dikenali Kemboja Putih... selamat hari lahir dear... jangan terkejut tau tgk gambar kek kak limah tu sebab nama tu mmg dah sinonim dengan dia..masa ni kakak ku belom bersalin lagi... hihihihihi baby sara mmg menunggu habis PBAKL tuk keluar menikmati kehidupan ni...

udahlah penat nak taip ha.... macam biasa kek tu tempah kat kak Tina Firman Ebrahim ... search saje kat fb... kek2 nye mmg sangat sedap... deco pon cantek... seyes ku dah perkenalkan kan kawan2 semua sangat berpuas hati dgn hasil kerjanya... 

akhir kata.. sila dapatkan novel2 keluaran LNP di kedai2 buku berhampiran anda... atau sila google saje love novel leh order online juga.... terus kepada anda... 




 oh ye.. memandangkan cerita ni yg agak basi kan... 
Love Novel akan melancarkan 2 novel terbaru juga dalam masa terdekat... x rugi membeli... x rugi membaca... 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket