Wednesday, July 3, 2013

sukan tabika perpaduan daerah sentul

Posted by adex-aieda at 10:34 AM
Reactions: 

 bz nye nk update blog ni... 
kadang teringat nak update...tp xde idea nak menulis apa... bila dah lupa..mmg harusla langsung x ingatkan... yoler nak update story lagi cantek lau ada gambar... tp asyikla lupa nk bawa cable..sudahnye banyaklah cerita tertangguh...

alkisahnya 15 jun 2013 sekolah tabika perpaduan dak kembar ada karnival sukan tahunan daerah sentul.. so berkumpul ler semua sekolah tabika perpaduan zon sentul tu kat dewan badminton cheras... acara sume ok jeler... mamy 1st time joint yeler anak baru 5 tahun pertama kali hantar sekolah kan...mmg meriah sebab banyak sekolah terlibat... budak2 pon ramai... x banyak sgt gambar yg sempat nak snap sbbnya mamy sibok tolong cikgu kawal bebudak ni... apa pon semua acara best..kekanak & parents sporting... yg x bestnye pengadil nye hampeh...elok sekolah dak kembar ni menang tp dah dpt pengadil serupa nk tido...lembab sungguh...buat x semangat nak hadap!

tahun dpn jumpa lagi 
:-)


1 comments:

4 Kay-E on July 8, 2013 at 8:56 PM said...

Banyak sekolah bersukan minggu lepas ye....

Salam Ramadhan dari kami sekeluarga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket