Thursday, July 25, 2013

celebration belated besday mamy

Posted by adex-aieda at 4:09 PM
Reactions: 

 hahahahahahahahah
lagi 1 cerita dah basi... 2 bulan sangkut sebab asyik lupa bawak cable... x bape nk syok kan lau update cerita tanpa gambar... lau ada gambar baru syok ye tak? 
actually makan2 ni tuk celebrate belated besday mamy & dak iela... masa besday mamy, kawan mamy 2 org ni xde kat malaysia.. depa dok cuti jalan sakan p uk, london, paris... 3 minggu lebey...planning asal beli kat livingsocial voucher makan ni dari bulan feb 13 lagi...end date voucher ni pada 31 jun.. nak xnak kene jugak pegi makan dari rugi duit beli voucher ni.... 

murah je uollssss beli voucher rm49 leh makan dgn nilai rm100... berbaloi2... tp masa ni kami makan tuk 4 org.. kene jugak tambah duit sikit sebab kami tambah desert yg sangat manis tu.... 
enjoy our makan2 day... tersangatlah kenyang.... 
alhamdulillah

kalau nak rasa makan kat fullhouse murah.. g cari voucher kat groupon, streatdeal,livingsocial ke kadang depa jual voucher rm20 leh makan rm40... bergantung pada keadaan lah,..
 

bagi mamy makan kat fullhouse ni mmg sedap...kene plak dengan selera tekak mamy...harga pon masih dlm kondisi mampu milik lgilah...lau nk makan tetiap minggu....sebab dia ada set lunch meals rm16.90... so mmg ternyata berbaloi... sape yg belom cuba lgi tu,... ce try singgah.... its yummy :p

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket