Monday, June 11, 2012

macaron lover

Posted by adex-aieda at 2:36 PM
Reactions: 
 aloha
saya adalah penggemar macaron ye....tp idoklah buleh beli selalu....nanti kencing manis....sesekali bulehlah oder....harge pon mmg leh tahan...mahal...so kalau rasa dah lama x makan...baruleh leh oder....nak oder suka amik masa kalau kekawan jual time promosi....kdg siap leh share ngan kawan2....
selalunye 1 box kat bawah ni rm65 hanya tuk 35pcs ok... si kembar ku sekali hadap....leh habis tau.... (tu mulalah ada yg nak kata, patutla gg leh rosak....patutlah gemuk ) ku pedulik haper....bukan hari2 pon anak2 ku makan makanan2 cam ni....lau kene time mamy lebey duit....bulehla....lagipon mmg dah jadik kastemer tetap,..kekadang siap oder...leh ckp buleh x bayar hujung bulan...hahahahaha....ko ado?

menarik kan...? kekadang agak pelik jugak ngan kawan2 kat sekeliling....nampak sume mende cantek...sedap...tapi sayang nak kuarkan duit tuk beli makanan yg mahal.. bila ku post kat fb...mula komen..nampak sedap....tiba time tanya harge... "kalau aku xdelah nk oder..mahal sgt..ko x sayang duit ke?"...adey....beli makanan mahal...bukannye ku telan seorang kan....pehtu bukannye ari2 nak menelannya...kalau dapat 100 orgla perangai cenggini...sungguh x laku peniaga2 tu tau...hehehehe

yg bawah ni mmg ku dah jadik regular custemer dia...kalau bukak fb leh search 
'sweetfood oven"
dia bukan saje jual macaron...segala jenis kek...sume sedap2....mmg recommendednye!



macaron bawah ni plak dari "cik min".....
nama pon dah glemer...dah jadik regular custemer jugak...benarnya kakak kesayangan daku tu yg selalu oder kat dia.... so daku pon kadang joint la sekali....harge pon lebeh kurang....
rasa pon lebey kurang,.,...masih kene ngan tekak la...


 n3 sejak dua menjak ni pasal makanan yg manis2 saje.....
byk mende nak story mory benarnya...tapi x syok nak story tanpa gambar....byk gambar kat camera besaq tu...belom ada masa nak copy lagi.....tunggula masa yg sesuai :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket