Tuesday, January 17, 2012

n3 camporan

Posted by adex-aieda at 10:07 AM
Reactions: 
assalamualaikum
dah lama benarnya x buat n3 tentang seseorang kat blog nih
punyala penat karang cerita...dok menaip...nak publish...line sengal...udahnye...restart pc....selalunye ado tersimpan dlm draft....carik dok carik x jumpa....hampehhhhhh...
samalah jugak lau bukak fesbuk,....punyalah syok tulih komen....alih2...carik non ado....aduiiiii...line tenet opis mamy ni udah semakin sengal,...maklumlah...wireless stimix....ada plak makhluk2 ciptaan Tuhan yg begitu baik....udah kasi itu password kat kekawan opis sebelah menyebelah.....so..bila dah ramai pakai...kenelah cantas sudah......bila dah cantas....operasi pembersihan....sampaikan iphone mamy pon dah xleh wifi tau....kene approved by officer yg menjaga.....pehtu..ingatkan lagik bagus....upenye line semakin sakit...ntahkan line atau pc mamy ni dah banyak benor virus padu.....nak kene reformat balik......kene buat back up apa yg patutkan,,.....

ni nak story mory pasal.....taraaaaaaa...nampak x hasil sentuhan seorang kakak..... fara deeba .... terima kasih bebanyak ye....sudi luangkan masa tuk ubah & decorate blog mamy nih.......kalau dulu kaler ijau....la ni....mamy tukau kaler....ala...lembut2 gitu....sebab mmg sekarang mamy tgh belajar tuk bersihkan & lembutkan hati...hahahahahahahahah...

ingat senang nak suh kak deeb kita tu deco blog nih.....kene beratoq tau....tunggu giliran....sib baik masa amik nombor org x begitu ramai....asalnye...mamy kenal kak deeb melalui blog mamy ni jugak....tahun 2009 kalau x silap....masa tu mamy masih blogger tegar.....tapi nak jadikkan citer since beranakkan dak syifaa' qila...mamy dah jarang berblog....so hubungan tu tersambung kat fesbuk....tp still x borak2....x sembang2 pon....hubungan kami jadik rapat...since jumpa dalam grup GENG HOT MAMA BLOGGER...
pestime letak logo ni kat blog mamy nih....heheheheheh


ataih ni.....blog kak deeb yg mamy ckp tuh......dedulu lau x silap mamy....kak deeb ni buat bisnes on9 gak...jual kek/cuppies.....tapi ntah nape la ni...idok jual lagik.....kak deeb silalah jawab.....sebab mamy mmg suka sangat tgk blog2 kekawan yg masak memasak ni....baking membaking ni.....yole..mamy ni mmg pemalas  sngat nak masok dapor....ntah kenapa...mmg malasla....untungnye....sebab masa bencinta ngan papa dolu mmg dah cakap...mamy x suka masak.....malasssssss....4 tahun pertama kawen...papa layankan jela makan kat luar saje....mmg jarangla nak masak memasak ni kan...yole dok berdua...nak beli lauk pauk....ada yag makan berbulan2 tuk dimasak...wakakakakakak...dah beranak...dpt si kembar....ada bibiq barulah start masak....TAPI>..bukan mamy ye yg masak....harusssssla si papa...untung tau...mamy dpt tukang masak tuh...ckp je nak makan apa....papa akan masak......terbalek plakkan....? 

mamy rasa penah baca kat grup....alasan nape kak deeb dah x membaking......sebabnye....dia ada lagi satu bisnesssssssssssss
http://www.apertureaddiction.com/blog

so.....kalau kekawan nak carik photografer.....nak buat photoshoot ka...bulehla klik kat gambor tu ye.....kalau gatai nak amik gambo anniversary ke.....mana la taukan...dah jadik trend masa kini.....anniversary amik gambo pakai baju pengantin bagai........mamy? mmg sangat suka.....tapi si papa tu yg x suka bergambo....potong stim betollah kan......

sementara line masih ok......mamy asyik klik SAVE NOW dari tadik....agar n3 yg mamy tulih erksss taip ni x hilang lagik....ingat senang ka...nak buat karangan ke cerpen pepanjang lagu nih....penat weih....surat yg masuk kat bilik pengarah ni pon x berhenti darik tadik......bilalah mamy nak rekod ye? adeyyyyyy....ngan nak layan facebook lagik....wakakakakak

so..cukuplah setakat ini saje.....
terima kasih sekali lagik kak deeb.....atas kesungguhan akak tuk menghuru harakan blog saya nih.....terima kasih sesangat.....terima kasih juga sudi menjadi kawan saya...since blogger/fesbuk sunguh2 terharu......

fara deeba ngan bisnes photografer nyer.........klik jole yer.....

harap memenuhi kritia-kritia yg dikehendaki
kalau ada salah & silap......harap dimaafi.....
.bukan blog saya saje ye yg telah dihuru harakan... antaranya...blog ahkak kesayangan saya yg sorg ni.......memula kenal dia...kat fesbuk...rajin bebenor update status.....wallawey...memula ku tanya jugak..apa eik masalah kakak ni.....tapi lelama jujurnya....ku jadik terhibur.....kekadang baca status2 dia...buat hatiku senyum....gumbira....kekadang gelak sesorang depan pc....sehari lau x baca status2 ahkak...buat jiwaku idok tenteram....mesti nak tanya....pagi ni kak sha citer pasal apa ye? walaupon kekadang cuma baca tapi x sempat nak komen apa pon....cukuplah pesanan kak sha...agar tekanla LIKE tu...tanda persahabatan....lately ni selalu lepak blog akak sebab ada banyak lagu2 sedap.....tapi tanya gakle..nape kat blog saya...lagu tersekat2...kat blog akak lagu baek punya? huh.... nak tau blog sape? nak tau sia kakak itu? diala penglipur lara di hati saya.....terima kasih sudi jadi kawan saya....pendengar setia saya....i luv u kakak....ikhlas sehingga buatku sebak...sebab x semua berkawan kerana keikhlasan....tapi GHMB mengajar ku tentang sesuatu...sesuatu yg x tau nak dihuraikan macam mana....


kalau kekawan lom singgah & belom pernah baca blog kakak shiela ni...g ler singgah sana lepak2....skodeng2....baca cerita ceriti tentang dia...akan buat kamu tersenyum..... :)


okla......cukup setakat ini......mentang2 bos meeting....rekod surat pon belom....moh buat keje plak.......jumpaaaaaaa lagikkkkkk


dah baca? jgn angry2 with me ok........ =)

2 comments:

F.A.R.A.H. deeb on January 17, 2012 at 2:24 PM said...

Hehe.. masehhhh menjalankan tugasan mengipas dengan baekkk akaka.. i loike! Maseh gak ye bg can menghuru-harakan template yg sedia ade lawa hehe!

adex-aieda on January 18, 2012 at 1:43 PM said...

luv u la kakak........cantek..tp dah lama snagat..boring r kakak.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket