Thursday, January 19, 2012

demam OMBAK RINDU dah habisssssss

Posted by adex-aieda at 3:03 PM
Reactions: 
 citer basi dah ponnnnnnn...
barula ada ksempatan nk update blog kekonon....org lain dah lama update pasal ombak rindu nih.....mamy baru nak letak kat blog.....yole....sape yg x dpt peluang g tgk movie....leh pesan je kat astrofirst tuh..lagi senang...selesa...hahahahah...

since mmy mmg peminat lisa surihani/ aaron aziz/ maya karin nih.......bagi mamy...citer ni..bulehlah.....sbb dah baca kesemua novel dia...dan amat mengikuti jalan citer dia....bila tgk filem....rasa cam kejap sangatla citer ni....tapi dah nama filem kan...lainlah kalau drama...lama lah skit....cam nora elena tuh....

biarlah gambar yg menceritakan ye.....


sangat2 suka part bawah ni........manja kan? x pernahla ada peluang cenggini.....huhuhuhu


abaikanlah daku yg gumuks tu ye......nak buek camno...dah mmg keturunan den cenggitu dah....hang nak kata, hang kata la sampai puas.......nak suh ku diet ka....kurangkan makan ka.....ku dah x pedulikkkkkkkkk...huhuhuhuhuhu






sangat2 sonok dapat detim ngan kekawan dari geng hot mama blogger.....selalu asyiklah dok sembang kat grup nun...la ni..dapat detim....semua rasa cam mesra.....leh kenal2 sembang2 beramas2 mesra,.....sangat2 happy.....thanks ye kakak2 sume sudi layan adex gebus ni.....lepas layan movie...harusla layan pewot kan.....






makan2...lepak2 kat sini.....menarik jugak menu2 dia....paling sedap hok durian penkek nih.....sedap.......len kali kite g detim2 lagik ye.....

2 comments:

Huszaini Haron on January 20, 2012 at 3:54 PM said...

saya tak tengok lagi pun.. perasaan nak tengok tu belum membuak2 kekeke... wife dah tengok banyak kali dah.. hehehe

adex-aieda on January 20, 2012 at 4:06 PM said...

huszaini haron: x tgk pon xpelah....dah kuar bermacam2 komen pasal citer ni.....yg sedey2...yg isu halal haram lagik....ntahlah....siapa kita nk menghukum kan....layanzzzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket