Thursday, March 3, 2011

jom ke ice room

Posted by adex-aieda at 1:41 PM
Reactions: 

ICE ROOM
takat makan ice dia ok lah...tapi bab makan2 kat situ...agak kureng sikitlah...dan x kena ngan tekak mamy nih....time ni pegi tanpa bawak anak2 ye...si kembar dah selamat lena....baby pon lena....lagipon pegi x lama....yg buat lama..sebab pegi kat ice room kota damansara nun...lau g kat prima gombak..bawah umah nenek tu dekatlah sangat.....sebab baru bukak kan....
karang ada yg cakap plak...sempat lagi mamy tu pegi jejalan...makan2....kata anak sakit..anak yg sakit ok...mamy & papa x sakit.....huahuahauhaua...
x salah lau dapat terapi minda....kredit to mamy...coz jaga anak2kan.....semenggu dok umah...weekend time utk mamy & papa ler.....

4 comments:

Nieza Ishak on March 3, 2011 at 2:47 PM said...

akak pun tak sempat singgah padahal belakang romah jerk.

sesekali utk release tensen apa salahnya, penat tau jaga anak2 ...

4 Kay-E on March 3, 2011 at 8:59 PM said...

Selalu juga lalu kat Ice ROom. tapi belum try.
Setakat ni review pun so-so je..

adex-aieda on March 3, 2011 at 9:12 PM said...

kak nieza: tulah pasal....tapi nak makan..mesti teringat kat si kembar yg gebus tuh...sian plak x bwk depa... :)

adex-aieda on March 3, 2011 at 9:14 PM said...

kak ita: mmg so-so jer....ice die je yg sedaplah....makanan lain...kureng ngan tekak adex....xtaulah ngan tekak org lain...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket