Thursday, March 3, 2011

fruit-land plak...

Posted by adex-aieda at 9:17 PM
Reactions: 

boring layan karenah & ragam si kembar sejak dua menjak mamy melepet je kat umah nih....perghhhh..buleh istighfar banyak2 tau...tapi mamy x jugak kurus2 wokey....makin menembunkan diri ader...minggu ni lagiklah..papa sebok bebenor...sempena hari tentera darat kononnyer.....dari jumaat hingga ahad ni kat dataran merdeka....asyik balik keje malam...ni hah...mamy dok update blog...kul 11 malam...baru sampai umah...tgh mandi tu hah....fade up wokey...dok terperap lam umah...melayan anak2..sangatlah penat....lebih penat dari ku duduk mengadap komputer...menjawab panggilan masuk & keluar bos mamy tuh....adehhhh...

dok termenung2...memikirkan apa nak buat hari nih...mamy mintak keter kat papa....almaklum..sejak keter tinggal satu ni....teramatlah sentap lau nak g mana2 yer....mesti minta izin dulu kat suami a.k.a papa....lau dulu...selamber je mamy start enjin.....huahuahauahua...dalam pale otak...boring dok umah...nak g jejalan....x jauh pon...g jusco au2 tu je hah...kat sana.2 budak gebus ni banyak syiokk...berlari2...main kat kids space tuh...(entah apa namanye..luper)...pehtu...saje mamy nak try makan kat sini...fruit-land...katanyer fresh fruit,,,tapi fruitnyer buleh dikira....x macam kat ice room...ice dia biasa jer...macam makan ABC kat gerai2...hahahah....yg bestnyer...si kembar leh cakap haper ko tau..."mamy..jom balik...x sedap"....kuat plak tuh....bikin malu jerk....yg ok kat situ...sebab dia ada playground kecik....macam ice room kota damansara....hanak2 leh enjoy main...enjoy ke? si kembar mamy ni lebeh tergoda nak naik keter yg RM3..5 minit tu yerk....


see the pic...si gebus ku itew...verry the enjoy...heheheh...lupa plak...kali nih..mamy bawak bibiq ngan baby....sebab bibiq nak soping.....sebab...dia komplen..dah lama x g jejalan..yole...asyik kene tinggal jaga baby...la ni kondisi baby..alhamdulillah dah semakin baik...bulelah bawak...verry the behave jugak....

ni bibiq punyer....fresh cincau katanyer...
mamy punyer...biasalah...strawbery..tapi leh kita baper ketol je yerk....
bawak ni...s gebus punyer....sweet corn...tapi..rasa jagungnyer masam...heheheh

bukan nak kondem...tapi bak kata kawan2 yg tau mamy ni mmg suka cuba tmpt makan baru...lau x kene ngan tekak....xkan jejak lagiklah kat situ...lau kome nak cobe....cobe lah yerk....mamy xkan dtg lagik kot.....baik p ice room...heheheh

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket