Friday, July 30, 2010

~~~~novel~~~~~

Posted by adex-aieda at 1:48 PM
Reactions: 
~~~~citer dah basi~~~~~

tapi saje jugak nak update kat blog
akhirnye...berjaya jugak mamy beli novel LBS yg terbaru nih..cari yg lama entah mana mamy simpan...or ada org pinjam x reti nak pulangkan...entah eik..mamy pon dah lupa..walaupon agak kecewa ngan movie dia yg banyak lari...dr citer sebenar...mungkin akan terubat jugak dgn LBS dalam drama kat astro prima start 10 ogos ni kul 9.30malam....
tp mamy cam x berapa suka pelakon dier jerk...apa2 pon..mamy akan layanz jugak...bila sembang ngan kawan mamy...pasal LBS nih...dia ada tanya kenapa nak sambung lagik? nak buat LBS 2...mamy ckp..yelah belom citer pasal katerina...dia pon cakap..ada ker? mamy pon ckplah...LBS tu ada sambungan dia....KATERINA..KASHAH-Lagenda Berakhir....cari punyer carik..sib baik jumpa...so bulehlah baca balik lau dah xingat jalan citer dier...
bg mamy....cerita tuh...x pernah mamy lupa....
x sabar nak tunggu 10 ogos nih..

4 comments:

ch@ on July 30, 2010 at 2:08 PM said...

kasyah dgn kate pun touching juga kak. sedih juga.

Jiey^Mien on July 31, 2010 at 11:02 PM said...

rajinnya mamy baca novel!

adex-aieda on August 2, 2010 at 8:04 AM said...

zaman dulu2 ler jiey...zaman la ni..jgn kata baca..baru pegang..dah ada yg kacau...heheheh..nak baca pon..kat opislah...leh kusyuk skit...kat umah..jgn harap..

izan mama mia on March 8, 2012 at 8:18 AM said...

oooo..suka baca novel..samalah kita,LBS ni tak pernah baca lagi...ish..best ker??? sbb tgk filem cam best gak walau pelakonnya xbest..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket