Sunday, June 27, 2010

JEMPUTAN...JEMPUTAN...JEMPUTAN

Posted by adex-aieda at 12:09 PM
Reactions: 
** sticky mood**

SEPERTI YG DIJANJIKAN....
mamy a.k.a adex nak menjemput kekawan2 mamy..
x kira yg follower...yg silent reader (ada ke eik)...
yg membaca blog mamy ni...
hadir ke Majlis Kesyukuran, Cukor Jambol & Aqiqah
dan Majlis Hari Jadi yg Ke-2 Si Kembar..

pada hari
AHAD 27 JUN 2010.....

bertempat di No 15, Jalan SG 9/26,
Taman Sri Gombak, Batu Caves, Selangor
dari pukul 10 - 5 ptg....



lepas zohor - majlis tahlil & doa kesyukuran



beday party si kembar....3 - 5 ptg.....
jemputlah datang beramai2 ramai eik...

yg nak map tuh....nanti adex load kemudian.....
payahlah plak....huhuhuhuhu

6 comments:

Elyn on June 23, 2010 at 12:37 PM said...

i'allah kalau takde hal we all sampai sebab haritu dh ade hal. time kasih menjemput!!!

LoVEaQshA on June 23, 2010 at 1:09 PM said...

Insyallah kak..

Sb mgu nie blk Gmbak,lau settle sume hal sempat zura dtg..

Trime aksih menjemput..

Ieda Al-Habsyi on June 23, 2010 at 1:16 PM said...

beshhnyer, kemungkinan saya akan ke kl ujung minggu ni, leh g tak? hehehe malu la.. :)

adex-aieda on June 23, 2010 at 2:38 PM said...

ieda....
datanglah....nak malu plak....amat dialu2kan..

Farra Dhelina on June 23, 2010 at 5:02 PM said...

kak, klu map tu ssh, akk bagi landmark je lah ye.yg senang sy jumpa.klu dr zoo tu smpai ke batu caves, nk masuk mana?

adex-aieda on June 24, 2010 at 11:26 AM said...

farra..map tu akak suh kawan akak buat..
sampai la ni dia xdpt nak siapkan...heheheheh..
insyaallah..paling lambat..esok akak load..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket