Tuesday, June 8, 2010

coretan untuk aqilah...

Posted by adex-aieda at 12:50 PM
Reactions: 


manisnye senyumanmu.....
ari ni aqilah dah 54 ari....
tinggal lagi baper hari je lg mamy nk kejer....
sanggup x mamy tinggalkan aqilah eik?



ni aqilah 30 ari....
semua ckp aqilah ikot muka papa....
yeker eik....?



ni plak...stok susu yg mamy kumpul....utk aqilah...
mamy cuba buat stok utk 3 minggu mamy kejer..
lau dpt lebeh pon xper....
sbb lepas tu...mamy cuti lagik....jaga aqilah...
mamy keje 21 jun.....then 12 july....mamy start cuti lagik..
sebab aqilah masuk wad 12 july..then operate 13 july...
mamy masih lagi dok berkira2....merancang...
utk amik cuti tanpa gaji atau separuh gaji....
apa2..pon...mamy akan korbankan apa saje untuk aqilah....

6 comments:

Love... on June 10, 2010 at 5:55 PM said...

comel nyer aqilah...
akak pun masa pas pantang nak g keje n tinggalkan afrina.. rasa berat sangat..
leh terpk ape tau... kalau la aku kaya.... x yah la aku tingalkan afrina n twin...

meh la singgah kat sini
http://ilhamcottage.blogspot.com/

mas on June 11, 2010 at 12:51 PM said...

slm gegel...
eee...comelnya dia...mmg nmpk bam bam...br nk 2 bln ni dam montel...mmm...geram2...cium sikit bley x....

xpe la nk wat camna...klu itu yg terbaik...kene la kita berkorban kan....

ch@ on June 11, 2010 at 8:23 PM said...

ha'a ikut muka daddy dia, comel sangat...amekla yg separuh gaji kakAieda, hehe pepandai je kite kan, wish aQilah brave and success.

Farra Dhelina on June 12, 2010 at 10:42 AM said...

byk nya stock susu akk..itu lah yg terbaik utk aqilah kan kak..

cepat nya ek dh nk mula keje..

all the best utk aqilah nnti yea kak, smoga semuanya berjln lancar..

aunt doakan semua nya yg terbaik utk aqilah,amin.

my-niezzareena on June 22, 2010 at 12:27 PM said...

teruskan ketabahan dan kesabaran mu dik. insyaAllah... setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Allah sentiasa disisi kita.

comel sungguh aqilah ni. kalu dia dapat berkata, pasti dia ingin ucapkan tq mama sebab sentiasa disisi aqilah.

kak shua sentiasa doakan yang terbaek untuk kalian. moga kesengsaraan ini akan berakhir. amin

Nurul Aznil on June 22, 2010 at 1:44 PM said...

Salam,

masa Ewan masuk sepital dulu, my opis tak potong gaji pun. depa kesian tu...

but for me, tak kisah ada or tader, janji nak dok ngan anak time dia tak sihat... tanak dia buka mata lepas kena potong kite tader kat sebelah...

ok, me rasa sebak tiba-tiba...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket