Thursday, September 24, 2009

koleksi kad raye...

Posted by adex-aieda at 11:43 AM
Reactions: 


hari pertama berkerja...buhsan sungguh...
ngantok & malas betol..
dahler hubby ku cuti...rasa cam malas je nak keje..
terpaksa ku gagahkan diri..

dr pg cam ala2 busy skit..
ni baru free nak letak kad2 raya yg sempat ku kutip.
yg x sempat tuh...maapla eik..
pale agak pusing nak ngadap pc lelama...

ramai lagi yg masih bercuti...
bestnyer kan...leh jejalan raya...
tp raya kali ni...agak letih skit...
keaadaan kesihatan yg x begitu mengizinkan..
kali ni adex sempat balik beraya ke Johor..
letih sungguh x hengat...
gambar2 raya? len kali lah adex upload eik...
hari ni dtg keje yg sungguh x der mood...





banyak jugakkan kad2 raya nih...
dengan teknologi IT yg maju la ni..
adex masih lagi terima kad raya dar kekwan...
sekolah...kolej...forum...blogger...
terima kasih eik...atas ingatan...
tahun ni adex minta maaf sebab x dapat nak balas..
insyaallah...kalau ada rezeki tahun depan adex akan balas...

4 comments:

twins mama on September 24, 2009 at 5:18 PM said...

selamat hari raya!!

MamaTiaMia on September 25, 2009 at 3:27 PM said...

selamat hari raya to adex and the two lovely twins.banyak dapat duit raya yer dia orang,tia mia pun seronok collect duit,makan lemang dan dah pandai cakap macam2.memang penat raya adex tapi seronok,maid saya suka balik kampung and saya hantar dia sehari awal dari saya balik untuk kemas rumah my emak.moga dah sihat sekarang.

Damia Aleesya & Damia Ayunie on September 26, 2009 at 10:22 PM said...

hehehe...nampak kad raya kita lah....tq yer sudi amik dari umah kita....

日月神教-任我行 on May 8, 2010 at 7:21 PM said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket