Tuesday, November 18, 2014

SELAMAT TINGGAL KENANGAN

Posted by adex-aieda at 4:05 PM
Reactions: 

 
 

15 Mac 2005 
ku mula jejakkan kaki ke Markas Tentera Udara - Bahagian Kejuruteraan.. bos pertama yg ku sayang & ingati sehingga hari ni.. Kol Sani bin Sumarnak & Lt Kol Mohamed Zahari bin Dato' Hj Yahya TUDM.. bersama kawan-kawan sekepala.. giler2 meroyan.. Sjn Natolakma, Zarita Zainal, Nur Hazlin Hairani, Sjn Roshanida, Sjn Azry... lepas sorang demi sorang pergi meninggalkan aku, tapi aku tetap setia disitu... mulanya dengan Sjn Roshanida... diikuti dgn Sjn Natolakma, Nur Hazlin Hairani, Zarita Zainal.. Sjn Azry... akhirnya surat posting ku keluar pada 4 Ogos 2014... tp ku buat surat penangguhan sehingga 25 Ogos 2014.. panjang lagi kisahnya.. tp x ingin ku ingati lagi.. biarkan segalanya ku pahatkan dalam hati.. walaupon rasa cukup x adil utk aku... tp atas dasar pusingan tugas & SAYA YANG MENURUT PERINTAH.. aku pergi berlalu... dengan air mata... dgan berat hati... ku tinggalkan bos yg ku sayangi....
Kol Dr Md Zaki bin Md Zain..
 
 
 
9 tahun kenangan disini... berbagai suka duka.. pengalaman.. ku lalui.. dengan bos yg bertukar, dinaikkan pangkat.. dari mula menjaga Pengarah ke AKS kembali pada Pengarah... sehingga ku terlupa betapa selesanya aku duduk disitu... sampai 1 masa ku terpaksa jua melangkah...


 
selamat tinggal kenangan..selamat tinggal tuan... ku x sedih tinggalkan opis tu.. ku bukan peduli sangat ngan kawan2 kat opis tu pon.. tp ku sedih tinggalkan bos yg begitu baik.. begitu menjaga kebajikanku.. berapa kali dtg melawat di hospital, dirumah ketika aku demam..anak2 demam.. aku dah posting pon dia masih bertanya keadaan ku... semuga Tuhan berikan keberkatan padanya diatas setiap kebaikan yg dia pernah lakukan tuk aku & keluarga... 


**** waktu aku post dalam blog ni Kol Dr Md Zaki kini sudah dinaikkan pangkat ke Brig Jen Dr Md Zaki pada 10 Nov 2014 yg lepas... 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket