Wednesday, August 13, 2014

buka puasa #gengmerakkayangan part 2

Posted by adex-aieda at 8:30 PM
Reactions: 

ni kali kedua plak kami berkumpul 
kali ni kat umah kak tina kat cheras nun..sayangnya adik merak x dpt follow kali ni sebab x sihat..almaklum mengandong kan.. dgn nk layan mabok & loya yg terok katanya.. xpelah dik..apa pon akak doakan dak merak sihat senantiasa... bila berempat bersembang..makan..makan... masih lagi mengekalkan menu utama...
pastinya PAVLOVA & CREAM PUFF hasil dari air tgn kak TINA OTHMAN ni... lau nak order sila klik link nama kak tina tu yer... apa jua jenis kek.. leh request saje kat akak ni... hasil air tangan akak ni tetap terbaik.... kalau nk tau.. leh cuba yer.. x rugi punya...

ari tu kami disajikan dgn nasi ayam... dap dap.. menu utama yg x lari jugak harusla karipap.. kerana byk pemrintaan.. karipap nak kosong saje pon ada tau.. xmo isi... macam2lah kan... apa pon terima kasih kat tuan rumah sudia menjempot... memasak lagik.. kali ni kekanak pon happy sebab dihidangkan dgn internet kelajuan tinggi - unifi lagi.. so kekanak seronok layan utube tanpa menggangu mamy bersembang... harharharhar


 ha kat bawah ni ler tuan rumahnya.. akak tina.. lau kat fesbuk leh cari Tina Firman Ebrahim.. ku xleh nk bg link kat sini sbb waktu ni fb block... hahaha
almaklum keje gomen kan.. hanya ada waktu2 tertentu saje leh layan fesbuk ni...

ce tengok pavlova nye gebu



 ok
habis dah cerita kisah #gengmerakkayangan berbuka puasa tuk tahun 2014.. muga kami bertemu di hari raya ni plak... juga akan bertemu lagi di bulan puasa tahun 2015.. in  sha Allah kita merancang Tuhan yg menentukan segalanya...muga hubungan persahabatan yg ikhlas diantara kami juga akan kekal bahagia tanpa panahan2 mata yg bisa menghancurkan... merekalah sahabat rapat saya walaupon hanya bertemu dimukabuku.. walaupon hanya bersembang di wassap,.... tapi depa selalu ada bila ku perlukan bantuan, pendapat....

sayang uolss ketat2..


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket