Thursday, July 3, 2014

celebration besday girl Mei 14

Posted by adex-aieda at 8:30 PM
Reactions: 

citer dah agak basi jugak.. tp x kira nk jugak jadikan kenangan kat blog ni.. lau tahun lepas kami celebrate kat Fullhouse Wangsa Walk... kali ni kami celebrate  karoks @ Red Box Sogo cam biasa... mmg kat situ dh jd tempat feveret kami.. kali ni x amik dinner sebab kami pegi petang then malam memasing ada hal... 

lepas habis karoks... sambung plak besday girl belanja makan kat The Fish Manhattan kat sogo jugak,... so lepas puas menyanyi,,kita makan then terus balik umah... habis dah sesi celebration besday girl in Mei 14... 




habis dah sesi karoks & makan...hari tu jugak we all discuss percutian tahun ini dah kompom ke bandong & jakarta on 10 - 14 oktober... cam biasalah mmg tetiap kami akan plan tuk ladys day out kan.. tahun lps dah ke USS Singapore.. so tahun ni kami ke jakarta & bandong plak... kene ikat perot la ni sebab sana leh soping... hihihihi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket