Monday, February 24, 2014

dah sampai.. mini sewing machines

Posted by adex-aieda at 8:11 AM
Reactions: 

 alhamdulillah
selamat dah sampai mini sewing machines ni,, mamy order dari living social... hihihi benarnya lama dah nak beli.. tp takot membazir sebab kecik katanya kan... so dari sebok dok pk-pk nak beli ke xnak..pastu dok plak banding2 kan harga antara livingsocial/groupon/lazada... semua nya laris terlepas,... tuptup kuar balik kat livingsocial.. kali ni lebih murah dri yg kawan mamy beli rm60.. oklah siap pos kan... (gambar 2 tu sebab 1 kawan mamy punya dia guna alamat rumah mamy) 

oklah so far mesin jahit ni x berapa nak membantu sangat.. sebelom beli servey jugak.. kawan mamy yg dah beli dan guna kata siap leh jahit tepi2 comfotor yg koyak, jahit seluar slack suami dia... jahit seluar keje...bila mamy dah beli & guna sendiri.. takat buleylah.. jahit sarong2 bantal tu... dah mmg tgn & rupa mmg x minat nak menjahit ni kan... bg mamy takat buley dan biasa jeler... tp bg kawan mamy leh jahit macam2 jugaklah time terdesak koyak2 kecik... x pyh g kedia dah katanya... tp bg mamy.. mausk dok simpan dlm kotak balik..xtau bila tahun nak 






2 comments:

Cik Puan Tqah on February 25, 2014 at 10:05 AM said...

jahitan ok x..tringin nk beli tkt membazir jugak

Rizziela on February 25, 2014 at 11:23 AM said...

boleh jahit langsir tak adex?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket