Wednesday, November 20, 2013

qorban 2013 & besday nurul fatihah

Posted by adex-aieda at 4:47 PM
Reactions: 
 seawal pagi bangun..mandi & bersiap2...tunggu suami pulang dr masjid.. makan2... then pergi masjid lagi tuk upacara ibadah qorban 2013 tahun ni.... tahun ni kami anak beranak diberi peluang korbankan 1 ekor lembu... alhamdulillah... kalau ada peluang lagi pasti tahun depan diteruskan....  in sya Allah... lau ada rezeki... seronok tgk adek badek berkumpul... cam ramai je adek badek kan... 3 org je pon... huhuhuhu

petang tu... lepas semua balik umah dengan kepenatan... mandi & makan... upacara potong kek plak.. besday Nurul Fatihah... yg ke- 10 tahun.... tgklah betapa kekanak happy... sangat puas hati dgn deco & rasa kesedapan kek... bukan puji sesaje ye... mmg kek ni sedap... dan adex dah berjaya menghasut beberapa org kawan tuk order ngan akak ni ye.... nnt adex bg link... dan rata2 sume berpuas hati.... dgn hasil air tangan akak tina ni... thanks ye kak...

 selamat hari lahir nurul fatihah


macam biasa sebenarnya tetiap tahun kami adek badek akan tukar2 hadiah... kadang2 tukar hadiah tuk anak2... kadang2 tukar hadiah tuk ibu ayah... rasa seronok kan... yg sebenarnya patut tukar hadiah masa hari raya aidilfitri lepas... tp disebabkan tahun ni mamy beraya di Pendang majlis kekonon dilewatkan... so jadiklah masa raya aidiladha... so tuk besday fatihah.. org lain smeua dpt hadiah... kan kekanak happy... betol dop? then mamy pon dpt hadiah jugak... as request sebab periok nasi mamy dah nazak... dapatlah periok nasi ni... terima kasih mama... hihihihi

dah bukak kotak... tgk dalam.. giler bapak besar rupanya periok nasi ni... kene jugak cari periok nasi yg sedang tuk kegunaan harian kat mamy kat keramat tuh... adoiiiii 

gambar bawah ni.. masa papa terlalu kusyuk dok mengorek isi kepala lembu wokey... amik otak... sangat sedap tau... masak lemak cili padi... hihihihihi

bawah ni plak florentine yg mamy order dari kak tina tu... macam2 dia ada buat & jual... leh kata semua nya adex dah rasa... mmg x rugi pon order ye kekawan...
sape2 yg tgh dok google kek ke kuih ke tuk pelbagai event leh view blog kak tina ni..... 


 penat dah tgn menaip..... 

:-)


1 comments:

Tina Othman on November 20, 2013 at 5:13 PM said...

Haha tq2 lama gila baru update ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket