Wednesday, March 27, 2013

saya dah besar.. soon 3 tahun... alhamdulilah

Posted by adex-aieda at 5:03 PM
Reactions: 

alhamdulillah
x lama lagi dak kenit mamy genap 3 tahun
17 april 2010 - 17 april 2013

ada yg xtau saya pernah dan ada seorang anak yg istimewa... walaupon tidaklah seistimewa anak kawan2 yg lain... saya tetap bersyukor dgn ujian ni... kerana saya juga telah terpilih olehNya.... 

salam kenal buat kawan2 baru saya... 
leh kilik SINI ye tuk tau cerita tentang anak istimewa saya...

4 comments:

4 Kay-E on March 27, 2013 at 8:11 PM said...

Alhamdulillah.
Dah 3 tahun pun :)
Semua anak adalah istimewa & rezeki dari Allah.

m@m@yAyA on March 28, 2013 at 7:56 AM said...

eh aqilah smla ngn anty ngn adelia bln 4~
Bln 4 adalah bulan gembira..lalalala

Alhamdulillah da nak 3taon aqilah yer..Aqilah memang anak yang terlalu istimewa sgt..dlu salu bc kisah aqilah lau akk update~

rose izzat Zaharudin on March 28, 2013 at 4:02 PM said...

salam.. puann

name saye rose.. puan mcm mane yer saye nak berhubung dgn puan,, sye ingin minta sedikit pendapat .,. sbb anak sye juga menpunyai masalah yg same mcm baby puan.. tolong la sye puan. sye ibu yg sangat lemah

adex-aieda on April 17, 2013 at 5:40 PM said...

puan rose izzat, maaf saya baru ada masa bukak blog ni... buleh hubungi saya 0133919910....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket