Tuesday, September 4, 2012

04 september 12 - 8 tahun sudah

Posted by adex-aieda at 4:28 PM
Reactions: 

alhamdulillah

04 September 04 - 04 September 12
8 tahun sudah berlalu.....terasa begitu cepat masa berlalu....syukor atas rahmat yg diberikan....muga rumah tangga yg kami bina ni akan kekal bahagia hingga hujung nyawa kami....walaupon kadang kala disusuli dgn cinta & airmata.... ianya membahagiakan.....

"Rasa suka, sayang, kasih dan cinta; tak cukup hanya luahan tetapi perlu diselarikan dengan tindakan. Andai benar anda suka, pasti anda mengutamakannya. Andai benar anda kasih, anda takkan biarkan dia tersisih. Jika benar anda sayang, a
nda takkan benarkan dia hilang. Jika benar anda cinta, anda pasti sentiasa ingin membahagiakannya. Andai benar anda disukai, anda akan sentiasa dihargai. Andai benar anda dikasihi, anda takkan dibiarkan susah sendiri. Jika benar anda disayangi, keperluan dan kebajikan anda akan disentiasa dipenuhi. Jika benar anda dicintai, anda takkan dibenarkan merana di dalam hidup ini..! (",) "



copy & paste dari status mamy kat facebook :)




tengok.... betapa kurusnya suami dulu...berbanding kini...sungguh pandaila isteri menjaga suami kan? 



6 comments:

kakchik@ella on September 4, 2012 at 5:23 PM said...

Heppy anniversary aeida. Moga kekal bahagia selama-lamanya. KC doakan.

za reesya on September 4, 2012 at 9:08 PM said...

Tahniah... Hepi anniversary...

Sweet Emotion on September 5, 2012 at 8:06 AM said...

happy anniversary mamy & papa !~ mmg mamy sgt pandai jaga papa & anak2 gebuss itu.. hehehe.. semoga Allah merahmati & melindungi hubungan mamy & papa hingga ke syurga.. (^_^)

adex-aieda on September 5, 2012 at 8:25 AM said...

alhamdulillah....
terima kasih :)

Lynn on September 10, 2012 at 3:31 PM said...

Salam kenal..

Jumpa blog nie di kerikil kehidupan.Happy Anniversary..samalah kita, telah mencecah usia 8 tahun perkahwinan.alhamdulillah..

P/S : dear..try cari kat mana2 blog tutorial cara untuk hilangkan notification kat bawah selepas ruangan komen, sebab ianya amat menyusahkan..try ye..akan lebih menarik minat org lain untuk komen kat blog ni..selamat mencuba..

QA's ~ mamapapa on October 11, 2012 at 1:34 PM said...

semoga terus berbahagia ,amiinnnn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket