Thursday, July 26, 2012

terima kasih sahabat :)

Posted by adex-aieda at 4:55 PM
Reactions: 
 citer yg agak basi :)
baru sempat nak bercerita kat blog ni...
sabtu lepas-lepas....mamy tgh dok syok golek2 depan tv ngan kekanak...dtg pos laju antar barang....masa amik terkejut gak...dalam hati terpikir...rasanye mamy xde oder apa2 barang...then masa tgk nama penghantar...hati dah terdetik...xkanlah..bila masa mamy ada kirim pape kat kawan mamy sorg ni...sebabnye...dia & anak2 baru je lepas kuar hospital...

dalam dok fikir-fikir...mamy amik hp call dia....ayat pertama mamy..."ada pos apa2 barang ke tuk saya"... dia jawab.. "dah sampai ke?"...betollah awak hantar...brg apa ni? dia suh bukak dulu....kita cuma dapat cakap.. terima kasih ye..ingat saya..... kekanak dah dok depan kotak...dok ngadap mamy sebok dok tanya brg apa ni my? so bila mamy bukak kotak.....



 taraaaaaaaa
sangat terharu hingga menitiskan airmata wokey.....
mamy kenal dia...berkawan ngan dia...hanya kat alam maya..iaitu facebook...memula sembang kat grup KIM...sama2 kongsi pasal susu ibu....pemakanan bayi...pastu beralih kat GHMB...terasa bersyukor & terharu kita berada diingatan awak....seronok kawan ngan awak....sembang2...bertukar2 cerita...walaupon x penah bersua muka...tapi saya ikhlas menghulurkan tgn tuk berjabat salam...menjadi seorang kawan...sahabat...teman...pendengar yg setia....heheheheh

semuga ikatan persahabatan yg kita bina ni akan kekal tuk selamanya....
tgk kek ni...sedap tau....sekejap je dah tinggal separuh...heheheh

TERIMA KASIH
NOR MAIZA BTE ABDULLAH
terima kasih kerana sudi jadi sahabat saya


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket