Friday, May 4, 2012

jalan-jalan carik makan @ just thai 1utama

Posted by adex-aieda at 2:32 PM
Reactions: 
 weekend lepas2 dok bosan asyik p mid valley....ajak papa p 1utama plaklah....dah lama sangat x pegi sana since depa totop jusco lama dulu...tuk buat renovation....sekali pergi..tu diaaaaa jusco...cantek...besaq lagik....x sempat plak nak amik gambo jusco 1utama tu...heheheeh

lepas meringankan skit duit dalam wallet papa tu.....apa lagik...haruslah isi perotkan....semestinya kat restoran feveret papa ni...dah lama x singgah sini... sangat feveret ngan ikan siakap stim dia....sedapppp...harge pon bulehlah tahan....sesekali dlm sebulan...nak merasa makan kat tempat mahal cam ni...mahal ke? idoklah mahal pon...masih dlam kemampuan kami sekeluarga....

sape2 yg belom penah try tu...leh r try masuk & makan ye.....pasti puas hati :)




lepas makan....pusing2 1utama....then balik umah daaaaaaaa... 
sebelom tu papa lepak kat kedai tamiya kat tempat paking tu.....mamy beli roti boy plak bg kekanak ni makan...biaq depa ralat makan...x kacau papa depa :)



abissss sudahhh story weekend lepas2.....weekend esok lusa ni xde plan lagik nak p mana2... apa pon....buat kekawan semua...happy weekend....kalau bawak keter tu...baik2..jgn laju2...biaq lambat asalkan selamat sampai kema jua destinasi dituju... insyaallah :)



1 comments:

Marsha~ on May 4, 2012 at 4:20 PM said...

rindu nak makan nsi goreng thai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket