Tuesday, April 17, 2012

eppy 2nd besday my miracle baby

Posted by adex-aieda at 3:54 PM
Reactions: 

ALHAMDULILLAH
syukor sangat padamu Tuhan...dengan anugerah yg kau hadiahkan...syukor juga padaMu Tuhan kerana memberi peluang kepadaku membesarkan anugerah terindah ini.....xnak lah citer lebey2...karang menangis tersedu2 dpn PC opis ni hah.....
cantek x kek ni? mamy sempat lari kejap g beli kek..alah x jauh pon...kat setiawangsa tu je.,..sib baik ado...ikot perancangan...mamy nak buat besday party ngan kenduri kesyukuran sekali on 22nd april ni...tapi sebab terlalu sebok....dengan pelbagai urusan....then nenek pon suh buat masa cuti 1 mei...leh doa sekali...sempena anniversary nenek & atok.....so..majlis tunda lah....

cam x best je....dak kembar pon asyik request kek angry bird....so mamy belilah....memula tgk besar sangat....takot x perabih..maklumlah cuma kami anak banak kan....lagi satu...malasla karang ada plak bunyik...mak aiiii besarnye kek anak ko...ada plak nasihatkan suh jaga pemakanan anak2...manis...nanti anak2 sakit....x kesahlah org nk kritik apa pon...mamy bukan mintak duit depa....maklumlah kek-kek macam ni kan ke mahal...mamy mmg suka perabih duit kat anak2....janji anak2 happy...kalau depa x suka bg anak2 makan kek...bende manis2 lantaklah depa tuh.....kalau sakit...yg nak jaga anak2 mamy kat hospital pon...mamy jugaklah kan..nama depa nak dtg melawat.......xde pon nampak muka....jap-jap..apasal plak mamy emo tulih kisah sedey2........org nak happy2 ye dop?


sangat windu masa ini budak 3 bulan...... :)


la ni.....genap 2 tahun...syukor padamu yg x terhengga :) 
MEMBESAR...TERUS MEMBESAR....BIJAK....SIHAT...
budak yg masih minum susu badan wokey....x kesahlah walaupon dah campor susu formula pon....janji dia masih minum susu mamy.....kan..kan...kan..,ko hado? 



suka benarlah amik gambar nk tunjuk gg tu....sweet je kan....almaklumlah...gg dak kakak ngan adik non ado...hehehehe 


 comei kan budak ni? rambut dia curly ikot mamy....tp curly dia cantek sangat.....tang rambut bawah tu bulat2 cam drama korea... heheheh...dah x pyh g salon... hehehe


 alhamdulillah.... 
17 1555H APRIL 2010 lahirlah puteri bongsu mamy ni 
...yg rata2 kekawan mamy tahu...mamy panggey dia dak kenit...dak syifaa' qila..... my miracle baby...syukor padamu Tuhan...doa & harapan mamy....jauhkanlah segala penderitaan anak2 mamy....jauhkanlah segala bala & penyakit....muga anak mamy ni akan terus sihat...sempurna.....insyaallah...hentikanlah penderitaan...



sudah cukup cukup sudah....cukup sampai disini saja.....(amboiiiii lirik lagu pon masuk)....

SELAMAT HARI LAHIR YG KE-2 TAHUN
NUR SYIFAA' AQILAH BTE MOHAMAD AZHOKHI
( CAHAYA PENYEMBUH/PENAWAR YANG BIJAK/CERDAS/PANDAI)
17 1555H APRIL 2012

:)


4 comments:

Zakiyah Zainon on April 17, 2012 at 4:03 PM said...

hepi birthday sayanggg...
moga membesar dengan sihat dan jayanya sebagai anak yang solehah...

FARAH deeb on April 17, 2012 at 4:08 PM said...

Alaaa tak ske tgk bb ade wayar2 kt molot tuu huuhuuu .. sedih tau. I nikan berjiwa sensitif hahaha.. anyway hepi besday kat cuty tu. Kek Angry Bird tu mmg femes tol skang ni tp ku x sanggup nak beli sbb membayangkan betapa byknye krim yg ade menutupi kek itu hahaha (maklumlah dulu kn kite ni buat krim2 ni gak, skang sebut krim pun rase loye boleh? Akaka...)

ellinnur & fairuz on April 17, 2012 at 4:09 PM said...

hepi besday Nur Syifaa Aqila.. dah besar dan semakin comel.. semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik untuk Aqila... jadi anak yang solehah yea.. kenang jasa mamy yang banyak bersabar dan tabah dalam membesarkan Aqilah... ^_^

adex-aieda on April 17, 2012 at 4:34 PM said...

zakiyah zainon : terima kasih!
kak deeb: hamboiiii....org nk tempah kek dahle dah xmo buat..pencen konon! hukhukhuk......
ellin: terima kasih......dah leh tempah kek red velvet belom ni? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket