Thursday, June 30, 2011

lapar TAPI malas

Posted by adex-aieda at 8:55 PM
Reactions: 


ari ni mamy bz dr pagi hingga ke petang..
pagi hantar nenek g appointment doktor kat HKL....malas nk tunggu nenek..mamy g pediatrik..lepak2 ngan kawan mamy kat KK4....masih jauh perjalanan yg harus dia tempuhi....doctor pakar baru bgtau...kene tunggu lagi sebulan...sian kawan mamy....nasib org lain2...hampir 2 bulan dah dia dok kat wad tuh..mamy cukup faham perasaan dia...dahle parents dia jauh kat melaka....family in law kat kelantan...harap suami....ulang alik...

ptg..singgah kedai kat ampang point....sambil tu mamy g repair Blackberry Bold 2 kat maxis...kedai yg mamy leh percaya.....takot jugak nak hantar repair kat sembarangan kedai ni....bahaya...dahle beli hp mahalkan....dgn keadaan mamy yg xder gaji nih....semput dah rasanye nih....

balik umah....bibiq ckp nasi dah habis...so mamy pon tgk kat freezer...yg ado ni...cepat dan ringkas jenak sediakannyer....
TAPI
yg sempat masuk mulot mamy cuma 2..
lagik 4? masuk perot si kembar.....x cukup upenyer....sedap plak yer...
nak tambah sedap..mamy makan ngan sos...lau x, rasa dia biasa2 jer....

byk plak mamy selit citer merapu...dah agak lama mamy biar blog ni bersawang kan? ada plak tambahan follower mamy...time kasih yer....nanti free mamy singgah blog uolls plak.....bz r...ni pon singgah kejap je...syifaa' qilah dah start bunyi.....kacau...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket