Monday, November 29, 2010

2 tahun 5 bulan

Posted by adex-aieda at 7:59 AM
Reactions: 
alhamdulillah...
si kembar mamy...2 org budak gumuks mamy....dah genap 2 tahun 5 bulan +++...mamy baru ada masa nak update blog nih....kekonon sebok....hehehehe...perkembangan depa ni sungguh2lah memberangsangkan....sejak dah balik stay kat keramat nih....depa dah semakin banyak bercakap....syukor...walaupon kekadang ada bunyi pelat yg keluar....tapi..lebih banyak bunyi yg buat org lain leh faham....sebutan lancar gitew.....yg buat mamy letih nak menjawab setiap soalan yg entah apa2....hahahahaha...

lagi besar...lagik lah susah nak amik gambar depa berdua nih....bila nampak je camera or hp...xnak lah amik gambar mamy....janganlah....heheheheh







5 comments:

Marsha~ on December 9, 2010 at 4:30 PM said...

berapa berat diorg skrg ni???? debab betollll

Mama Kembar 3 on December 13, 2010 at 9:28 AM said...

montelnya! comei sgt sgt, rasa nak cubit jaa pipi depa hehe. Your girls dah leh cakap ye? Pandainya... my boys still tak pandai cakap lagi, ada laa perkataan yg leh sebut skit skit. Si Fahmi & Faris je laa, si Fauzi mostly cakap german celup ja hehehe

adex-aieda on December 13, 2010 at 9:46 AM said...

marsha:
ringan jerk....last timbang oktober ri tuh....si adik 20kg...si kakak menten 18kg...

la ni dah bulan disember...2 tahun 6 bulan..enggak ketahuan mmy nih...hahahah

adex-aieda on December 13, 2010 at 9:47 AM said...

mama kembar 3:
alhamdulillah....semakin banyak cakapnyer kak....sebab dok flat kot..ramai kekwan...dulu masa dok umah mak...x cakap pon...bila dah balik umah sendiri...makin banyak cakapnyer...heheh

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. on December 20, 2010 at 9:24 AM said...

so sweet!! teringin nak anak kembar mcm sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket