Tuesday, June 17, 2014

12 Jun 14 - Eppy 6th Besday Chubby Twins

Posted by adex-aieda at 11:37 AM
Reactions: 
0 comments

 alhamdulillah
12 jun 2014 genap 6 tahun sudah umur si kembar ku... tarikh tu jugaklah yg membuatkan hidup ku lengkap menjadi seorang perempuan, isteri dan juga mamy... itulah hari ibu untukku dan juga hari bapa tuk suamiku... 

terus membesar dengan sihat, belajar rajin2.. mamy sayang kakak & adik... sebenarnya celebration besday depa ni mamy buat 22 jun ni nanti tumpang umah nenek buat kenduri sambut puasa ngan cukur jambol sara alisha... tp demi x menghampakan dak kembar tu yg asyik bertanya, macam biasa mamy masih mengekalkan order kat kak tina firman ebrahim... thanks akak sayang... 

kita tunggu kek on 22 jun 14 ni plak..  



Wednesday, June 11, 2014

selamat hari ibu mamy....

Posted by adex-aieda at 12:00 AM
Reactions: 
0 comments





wahhhhhhh
1st time kot dapat kad ucapan hari ibu ni...hasil dari air tangan anak sendiri... muahahahahaha rasa teruja sangat sebab pagi2 nak g sekolah dah dengar dakkembar ckp hari ni cikgu kata nak buat kad hari ibu... nasib baik depa x tanya.. hari ibu tu apa... sebab dak qila tanya.. hari ibu tu apa? hahahahah bukan mamy? nnt qila dah sekolah baru qila faham ye sayang...

terima kasih buat cikgu shahila & cikgu siti sebab mengkreatifkan dak kembar yg x bape nk kreatif tu... dah besar anak2 mamy rupanya... thank u sayang.. mamy sayang kakak & adik jugak...

:)

Tuesday, June 10, 2014

kenangan di PBAKL 2014

Posted by adex-aieda at 1:25 PM
Reactions: 
0 comments


 alhamdulillah
pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2014 selamat melaburkan tirainya... sungguh meriah.. hampir setiap hari ku kesana... ada masa nak jalan pon xdelah sampai berlaga punggung... ada masa nak jalan pon xde ruang... ada masa sangat santai.. ada masa macam nak matik.. hahahahaha.. apa2 pon TAHNIAH ku ucapkan buat kakak2 bertiga ni Alida, Tinie & ofcoz kakak tersayang Iena Hamdi... tuk perjualan novel yg sangat memberangsangkan.... akhirnya LOve Novel mendapat tempat dihati setiap pembaca2, penggila2, peminat2 novel... walaupon dah banyak persaingan sekarang... muga kamu bertiga serta Love Novel Publishers tetap maju & berjaya dan tetap berjaya... in sha Allah... 

khamis 1 mei 2014 sempat juga ku memeriahkan majlis sambutan hari lahir salah sorang org kuat LNP.. tinie a.k.a kak limah juga dikenali Kemboja Putih... selamat hari lahir dear... jangan terkejut tau tgk gambar kek kak limah tu sebab nama tu mmg dah sinonim dengan dia..masa ni kakak ku belom bersalin lagi... hihihihihi baby sara mmg menunggu habis PBAKL tuk keluar menikmati kehidupan ni...

udahlah penat nak taip ha.... macam biasa kek tu tempah kat kak Tina Firman Ebrahim ... search saje kat fb... kek2 nye mmg sangat sedap... deco pon cantek... seyes ku dah perkenalkan kan kawan2 semua sangat berpuas hati dgn hasil kerjanya... 

akhir kata.. sila dapatkan novel2 keluaran LNP di kedai2 buku berhampiran anda... atau sila google saje love novel leh order online juga.... terus kepada anda... 




 oh ye.. memandangkan cerita ni yg agak basi kan... 
Love Novel akan melancarkan 2 novel terbaru juga dalam masa terdekat... x rugi membeli... x rugi membaca... 


Saturday, June 7, 2014

sukan tabika perpaduan zon sentol

Posted by adex-aieda at 2:00 AM
Reactions: 
0 comments
 kes kes kes kes
sukan tabika perpaduan daerah zon sentol telah berlangsung pada 4 mei 14 yg lepas... nasibla mu nak mamy sebok nk update blog ni ha.....

benarnya lau tgk gambar2 dlm ni adik je tunjuk medal dia.. tp benarnya kakak pon menang gak.. adik ngn kakak main game x sama.. lain-lain.. grup adik menang kump 3.. grup kakak menang kump 2... so memasing bawak balik medal.. tp mana ntah gambar kakak mamy terdelete ntah... 

layan kan saje leh gambar2 ye..
biar gambar berbicara :)






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket