Friday, November 29, 2013

happy birthday mia aleeya

Posted by adex-aieda at 10:03 AM
Reactions: 
0 comments


 biarlah gambar berbicara

Thursday, November 28, 2013

dak kembar 1st graduation day

Posted by adex-aieda at 10:00 PM
Reactions: 
1 comments

 ALHAMDULILLAH
walaupon baru 5 tahun dak kembar merasa dah amik ijazah atas pentas ni... hihihihihi mamy yg hover eksaited uolllsssss... benarnya nak tunggu mamy transfer gambar dr camera DSLR tu... tp asyiklah lupa nak bawak cable... kat umah jgn harap leh bukak laptop... manjang bz... bz? sangat.... sengal... nanti mamy update lagi ye... gambar2 ni semua dari iphone mamy jerk..... 
layanzzzz









bowling time geng pepel kejuruteraan

Posted by adex-aieda at 4:09 PM
Reactions: 
0 comments

lama x main bowling ni.... jarang gak joint depa ni... sebab kdg2 depa main sesama depa je.. xde nak ajak civilion ni joint sama... sesekali dpt joint acara macam ni... rasa seronok je... ptg tu kami kat flamingo ampang, x jauh pon dari umah... nak bawak kekanak tp masa nak kuar umah tu kiddos tido lagi... so mamy g sorangla... paling x leh lupa.. mamy menang ko....hahahahah menang sebagai seorang yg tercorot.... siap dapat hadiah biskut tiger ngan air 100 plus tau... 

lps ni lau free nak g asah bakatlah..... :)

Thursday, November 21, 2013

sepetang di Jeram, Kuala Selangor

Posted by adex-aieda at 7:00 AM
Reactions: 
2 comments
 seharian x makan benarnya... so kami makan tu tuk sarapan, makan tengah hari terus kenyang membawa ke malam... hahahahah.. sebelom tu singgah umah sepupu mamy kat meru.. melawat dia baru pas bersalin... weekend kan.. bangun tido pon dah pukul 11 (hamek ko) mandi2 terus kuar umah... sampai meru dgn jalan jem lepak2 membawa ke pukul 3 ptg.. tuan rumah pon dlm pantang kan,.. xkan nak jamu tetamu dgn nasi... so redha jeler... terus g jeram makan.... susana pukul 5 petang ni... cantekkan matahari tu...

 cahaya cinta mamy & papa sangat happy hari tu......

Wednesday, November 20, 2013

qorban 2013 & besday nurul fatihah

Posted by adex-aieda at 4:47 PM
Reactions: 
1 comments
 seawal pagi bangun..mandi & bersiap2...tunggu suami pulang dr masjid.. makan2... then pergi masjid lagi tuk upacara ibadah qorban 2013 tahun ni.... tahun ni kami anak beranak diberi peluang korbankan 1 ekor lembu... alhamdulillah... kalau ada peluang lagi pasti tahun depan diteruskan....  in sya Allah... lau ada rezeki... seronok tgk adek badek berkumpul... cam ramai je adek badek kan... 3 org je pon... huhuhuhu

petang tu... lepas semua balik umah dengan kepenatan... mandi & makan... upacara potong kek plak.. besday Nurul Fatihah... yg ke- 10 tahun.... tgklah betapa kekanak happy... sangat puas hati dgn deco & rasa kesedapan kek... bukan puji sesaje ye... mmg kek ni sedap... dan adex dah berjaya menghasut beberapa org kawan tuk order ngan akak ni ye.... nnt adex bg link... dan rata2 sume berpuas hati.... dgn hasil air tangan akak tina ni... thanks ye kak...

 selamat hari lahir nurul fatihah


macam biasa sebenarnya tetiap tahun kami adek badek akan tukar2 hadiah... kadang2 tukar hadiah tuk anak2... kadang2 tukar hadiah tuk ibu ayah... rasa seronok kan... yg sebenarnya patut tukar hadiah masa hari raya aidilfitri lepas... tp disebabkan tahun ni mamy beraya di Pendang majlis kekonon dilewatkan... so jadiklah masa raya aidiladha... so tuk besday fatihah.. org lain smeua dpt hadiah... kan kekanak happy... betol dop? then mamy pon dpt hadiah jugak... as request sebab periok nasi mamy dah nazak... dapatlah periok nasi ni... terima kasih mama... hihihihi

dah bukak kotak... tgk dalam.. giler bapak besar rupanya periok nasi ni... kene jugak cari periok nasi yg sedang tuk kegunaan harian kat mamy kat keramat tuh... adoiiiii 

gambar bawah ni.. masa papa terlalu kusyuk dok mengorek isi kepala lembu wokey... amik otak... sangat sedap tau... masak lemak cili padi... hihihihihi

bawah ni plak florentine yg mamy order dari kak tina tu... macam2 dia ada buat & jual... leh kata semua nya adex dah rasa... mmg x rugi pon order ye kekawan...
sape2 yg tgh dok google kek ke kuih ke tuk pelbagai event leh view blog kak tina ni..... 


 penat dah tgn menaip..... 

:-)


Thursday, November 14, 2013

jumpa upin ipin katanyer

Posted by adex-aieda at 4:49 PM
Reactions: 
0 comments
macam biasa lau ada apa karnival anjuran dari persatuan rukun tetangga, perumahan flat aku tu... mmg kompom-kompom dak kembar ni terlibat sama... bukan ada acara apa pon.. cukup takat acara mewarna.. pegang bendera,.. mmg rancaklah depa kene ikot serta...

seronoklah tu dapat bergambar ngan upin ipin kan...ni masa ada karnival ICT kat tasik keramat tu... so layankan jeler 
 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket