Thursday, July 25, 2013

celebration belated besday mamy

Posted by adex-aieda at 4:09 PM
Reactions: 
0 comments

 hahahahahahahahah
lagi 1 cerita dah basi... 2 bulan sangkut sebab asyik lupa bawak cable... x bape nk syok kan lau update cerita tanpa gambar... lau ada gambar baru syok ye tak? 
actually makan2 ni tuk celebrate belated besday mamy & dak iela... masa besday mamy, kawan mamy 2 org ni xde kat malaysia.. depa dok cuti jalan sakan p uk, london, paris... 3 minggu lebey...planning asal beli kat livingsocial voucher makan ni dari bulan feb 13 lagi...end date voucher ni pada 31 jun.. nak xnak kene jugak pegi makan dari rugi duit beli voucher ni.... 

murah je uollssss beli voucher rm49 leh makan dgn nilai rm100... berbaloi2... tp masa ni kami makan tuk 4 org.. kene jugak tambah duit sikit sebab kami tambah desert yg sangat manis tu.... 
enjoy our makan2 day... tersangatlah kenyang.... 
alhamdulillah

kalau nak rasa makan kat fullhouse murah.. g cari voucher kat groupon, streatdeal,livingsocial ke kadang depa jual voucher rm20 leh makan rm40... bergantung pada keadaan lah,..
 

bagi mamy makan kat fullhouse ni mmg sedap...kene plak dengan selera tekak mamy...harga pon masih dlm kondisi mampu milik lgilah...lau nk makan tetiap minggu....sebab dia ada set lunch meals rm16.90... so mmg ternyata berbaloi... sape yg belom cuba lgi tu,... ce try singgah.... its yummy :p

Monday, July 22, 2013

celebration besday dah syifaa qila

Posted by adex-aieda at 12:50 PM
Reactions: 
1 comments
 hahahahahaha
hampon citer yg giler dah basi memang... baru sedar mamy belom masukkan lagi kisah sehari majlis dak kenit ni... punyalah lama siaran tertunda... asyik x kene ngan hari & masa... so pada 16 Jun 2013 mamy tumpang hari kenduri nenek kat gombak... 

16 jun tu nenek & atok buat kenduri tahlil, kesyukuran sambut puasa... so ptg tu lepas settle geng marhaban, geng surau atok.... giliran majlis dak kenit mamy ni plak... mamy x jempot ramai2 sbb dah nama tumpang majlis atok & nenek... so mestilah kene had jempotan kan... takot makanan x cukup....
jadi kontroversi gak sekejap... sbb bila mamy upload gambar kat fesbuk... ramai jugak lah tanya nape x ajak... nape macam ni.. nape macam tu.... sebenarnya penat nak cakap... bila kita ajak.. bg alasan macam2 x leh  nak tang... bila x diajak.. ko mengata belakang plak.. kita susah nak puaskann hati semua orang..
 


terima kasih pada yg sudi menghadirkan diri.... terlebey terkurang jangan simpan didalan hati :)

 


Wednesday, July 3, 2013

sukan tabika perpaduan daerah sentul

Posted by adex-aieda at 10:34 AM
Reactions: 
1 comments

 bz nye nk update blog ni... 
kadang teringat nak update...tp xde idea nak menulis apa... bila dah lupa..mmg harusla langsung x ingatkan... yoler nak update story lagi cantek lau ada gambar... tp asyikla lupa nk bawa cable..sudahnye banyaklah cerita tertangguh...

alkisahnya 15 jun 2013 sekolah tabika perpaduan dak kembar ada karnival sukan tahunan daerah sentul.. so berkumpul ler semua sekolah tabika perpaduan zon sentul tu kat dewan badminton cheras... acara sume ok jeler... mamy 1st time joint yeler anak baru 5 tahun pertama kali hantar sekolah kan...mmg meriah sebab banyak sekolah terlibat... budak2 pon ramai... x banyak sgt gambar yg sempat nak snap sbbnya mamy sibok tolong cikgu kawal bebudak ni... apa pon semua acara best..kekanak & parents sporting... yg x bestnye pengadil nye hampeh...elok sekolah dak kembar ni menang tp dah dpt pengadil serupa nk tido...lembab sungguh...buat x semangat nak hadap!

tahun dpn jumpa lagi 
:-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket